Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" karstā pārdošanas 1TB HDD Alldata Klēpjdatoru alldata 10.53 Mitchel.l OD remonts programmatūru, ATSG Spilgts Seminārs datu uzstādītas CF19

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€296.50

-5%

€312.11

Kopīgot

Vairāk informācijas

2 020 karstā pārdošanas 1TB HDD Alldata Klēpjdatoru alldata 10.53 Mitchel.l OD remonts programmatūru, ATSG Spilgts Seminārs datu uzstādītas CF19 Paketes Saraksts: 1pc x1TB HDD ( Pilna alldata v10.53 programmatūras un mit//chell 2015. gadam programmatūras un Atsg 2017 spilgts seminārs datu programmatūra )

1pcx CF19 Toughbook izmantot (95% jaunas, Augstas kvalitātes , win7 sistēmas)

(alldata mit//chell atsg spilgts četras programmatūra jau ir instalēta arī klēpjdators, kad jūs saņemtu var izmantot tieši.)

Piezīme:

1.Mūsu inženieri būs instalēt uz cietā diska ar datoru.kad jūs to saņem,programmatūra jau ir uzstādīta, un to var izmantot tieši.

2.Mūsu veikalā arī pārdod deffrent modeļus, klēpjdators(CF19/CF30/CF52/D630) .Ja jums nepieciešams cits modelis, klēpjdatoru vai cita izmēra HDD/SSD, lūdzu, sazinieties ar mums.

3. Lūdzu, nekad instalēt Pretvīrusu programmatūru klēpjdatoru, klēpjdators strādā ļoti labi.kādi jautājumi, vienkārši sazināties ar mums.

4.Lūdzu, pārliecinieties, vai HDD brīva atmiņa un vairāk nekā 1 gb 5. Mūsu inženieri būs rūpīgi pārbaudīt preces pirms nosūtīšanas, lai nodrošinātu, ka tas darbojas, lai jūs, ja jūs saņemt preces.Un arī, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums sanāk kādas problēmas.Mēs jums pieņemamu risinājumu.

Toughbook CF19 4 GB ar 1 TB hdd ToughBook CF-19 ToughBook CF-19 ir ļoti īpaša grāmatiņa patiešām – tas ļauj jums strādāt gandrīz visur, gandrīz jebkādiem nosacījumiem.Vai jūs piliens to, ielej ūdeni, par to, vai mest smiltis uz to, KF-19 būs tikai glabāt notiek, un rīkoties tā, it kā nekas nav noticis.

Aparatūras konfigurācija:

CPU : core (dual) U7500 ātrāk 1.06 GHZ

atmiņa : 4G

sērijas plate ekrāns : 10.4 collu, 1024 x 768 izšķirtspēju Gao

* atbalsta touch ekrāns, ko var pagriezt ar roku rakstītu ar pildspalvu

*Toughbook CF 19 skārienekrāna izmantot 4G

2014. gada Alldata 10.53: Pilns komplekts, apraksts katalogā: Profesionālo remonta darbnīcām ir nepieciešams pašreizējā, rūpnīcas-pareiza informācija, lai izpildītu sarežģītus remonts prasībām šodien\'s automobiļu ražošanas nozarē.ALLDATA veikali ir ātri piekļūt nozares\'s best informāciju par transportlīdzekļiem, no 1982. līdz klāt tai skaitā TSBs, apkopes grafikiem, ražotājs atsaukt informāciju, OE risinājumus, un rūpnīcas attēlus un diagrammas.ALLDATA , vadošais datoru balstītas diagnostikas, remonta un novērtējot informācijas sistēmu, var palīdzēt jums palielināt veikala darbību un veidot klientu lojalitāti, kā jūs efektīvi remonts vairāk padara un samazināt comebacks. • Visvairāk visaptverošu informāciju par 1982. gada iepazīstināt ar transportlīdzekļiem, kas atjaunināta ceturkšņa • diagrammas un diagnostikas plūsmas diagrammas • Daļas un darba informāciju, • tehniskās Apkopes grafiki • Ražotājs TSBs un Atgādina, • Integrēta aplēsēm, programmatūra • vadojuma diagrammas ar savienotāju, zemes, enerģijas sadale un salaist informācija • A2Z™ Sastāvdaļu Meklēšana - ātrākais ceļš pieejama informācija par komponentiem Vai jūs pasākums produktivitāti, to transportlīdzekļu skaits, remontēt dienā, automašīnās, jūs\'re iespēja strādāt, vai pavadītais laiks uz diagnostiku un remontu, izmantojot pareizo informāciju un veikalu pārvaldības rīki ir ļoti svarīgi, lai jūsu biznesa panākumus.ALLDATA var palīdzēt jums gūt panākumus katrā veidā.Automobiļu remonta veikalos, kas izmanto ALLDATA sistēma ir skaidra diferencēšana no citas remonta iespējas.ALLDATA-aprīkots veikalos var sniegt saviem klientiem ar visprecīzāko remonta tāmes, un pierādījums par diagnostikas un remonta procedūras.ALLDATA ietver arī rūpnīcas-pareizi apkopes grafikiem, kas pārbaudāmos papildus nepieciešamajiem pakalpojumiem.Turklāt, ALLDATA veikali palīdz veidot patērētāju uzticību un lojalitāti.

ALLDATA 10.53 Saturs Saraksts: Daignosis un Izlabot Visas Diagnostikas Traucējumu Kodi(DTC) Releji un Moduļi Sensorus un Slēdžus Apkope Motora, Dzesēšanas un Izplūdes Piedziņas Pārvaldes Transmisijas un Dzinēja Bremzes un Vilces Kontroles Sākot un Uzlādes Jauda un Zemes Sadales Stūres un Apturēšanu, Apkures un Gaisa Kondicionēšanas pasīvās drošības Sistēmas Aksesuāri un papildus Aprīkojums Ķermeni un Rāmi Kruīza Kontrole "tempomat" Instrumentu Panelis, Gauses un Brīdinājumu, Indikatori Apgaismojums un Ragi, Logu un Stiklu Tīrītājs un Mazgāšanas Sistēmas Daļām, un Darba Tautas Informāciju Diagnostikas Traucējumu Kodi DTC Tehniskās Servisa Biļetenos, Specifikācijas, Diagrammas atrašanās Vietas Pakalpojumu Piesardzības pasākumi Tehniķis Informācija par Drošību Transportlīdzekļa Bojājumu Brīdinājumu Transportlīdzekļa Identifikācijas Rīkus un Iekārtas, Sistēmas Diagnostika Piecu posmu problēmu Novēršana Problēmu novēršanas Norādījumi Testi Vispārīga problēmu Novēršana Jaudas Releja Tests

Mit///chell OD 5 2015 Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas\'s new . 161GB .nav tāds PATS kā pirms 2014. gada mit//chell OD Mit//chell 1 OD5 ir gala produkts remonta informāciju, kas ir savāktas visās pēdējo astoņu gadu desmitiem un iepazīstināja ar mūsu klientu saskaņotu, viegli lietojamu formātā.OD5 ietver Diagnostika, Remonts Informāciju,TSBs, Atgādina, tehniskās Apkopes Prasības, Daļu Cenas, Darba Laiki, Vintage Informāciju, un Šķidrumu Veidi un Apjomi, kas ir atveidoti tieši no Oriģinālā Aprīkojuma Ražotājiem (OEM), kas publicēti darbi.Visa šī informācija pēc tam tiek kombinēti, lai izveidotu aftermarket industrija ir labākais, elektroshēmas, Lietotājiem Padomus, un Īsceļus, kas veido Mit//chell 1 OD5.

Tagi: spilgts seminārs datu 2018, autodata, softwar, extern cietais disks, instrumentu darbnīca, 100731589 rev a, spēle klēpjdators, visi dati, zosi programmatūru pc, boombox.

Datu lapa

Īpašas Pazīmes Wifi
Objekta Garumu 45inch
HDD 1 tb jaunu HDD
Modeļa Nosaukums Alldata 10.53
Zīmola Nosaukums AccuCar
Kvalitāte A+++
Programmatūras Versija Alldata 10.53
Klēpjdators toughbook cf19 izmantot 4g
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Elektroniskā No
Postenis Augstums 25inch
Garantijas laiks viens gads
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Postenis Svars 4.5kg
ATSG Programmatūras Versija Divi tūkstoši septiņpadsmit
Aparatūras Versija Jaunākās
Jauda w
Spriegums v
Iepakojums STANDARTA
mit//chell programmatūras versija 2015
Objektu Platums 35inch
Materiāla Tips Plastmasas
stāvoklis Programmatūra uzstādīta arī par klēpjdatoru
Vienuma Tips Programmatūra
Pakalpojums atbalstu internetā, Teamviewer

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" karstā pārdošanas 1TB HDD Alldata Klēpjdatoru alldata 10.53 Mitchel.l OD remonts programmatūru, ATSG Spilgts Seminārs datu uzstādītas CF19

Saistītie Produkti: