Jauns Izpārdošana
DUNU ATBILST Izolācijas T-500 (S/M/L) Super Mīksto Memory Putu Premium Austiņu Uzgaļi Skatīt lielāku

DUNU ATBILST Izolācijas T-500 (S/M/L) Super Mīksto Memory Putu Premium Austiņu Uzgaļi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.35

Kopīgot

Vairāk informācijas

DUNU ATBILST Izolācijas T-500 S/M/L Super Mīksto Memory Putu Premium Austiņu Uzgaļi

ŅEMIET vērā,:

- IEVĒROT sākotnējo versiju pilns diapazons ir trīs pārus vienu karti pakete; daži klienti vēlas, lai pieredzi, pildot putas, īpašu izbāzt 1 pāris pārdošanai(1 kartes sagriež trīs pāriem, pa Kreisi/vidējā/tiesības pozīcijas nosūtīt nejauši ), ja jums prātā, lūdzu, uzmanīgs, lai. - Tīra iekšējās sienas no auss kanāla, pirms lietošanas, kas var paplašināt dzīves putas. - Saņemto putas var izmantot tieši, bez tīrīšanas, Tā ir normāla parādība, ka pirmais lietošana var būt svešķermeņa sajūta. - Nemazgāt putas kopumā, vai lietot augstas koncentrācijas ķīmisko losjons.Citādi, putas materiāls tiks bojāts, kas ietekmēs lēni atsitiena efekts un saīsināt par austiņu. - Ieteicams aizstāj pāris putas ap 2-4 mēnešiem(faktiskais laiks un biežums ir saistīts).cilvēki, kas ir auss kanāla saslimšanu, lūdzu, izmantojiet to vadībā ārsts. - Lūdzu, ņemiet vērā, austiņas attēloti uz galvenā attēla un detaļu lapā ATBILST auss kokvilnas ir tikai redzams lietošanas efekts .

PRODUKTA APRAKSTS:

Austiņu Padomi, Ja Jūs Vēlaties, lai klausītos Mūziku, Nevis Pasaules.Austiņas būtu labi vairāk nekā tikai cauruļvadu salda, salda mūzika jūsu ausīm.Bet tie rada sastrēgumus, lai jūs, tie būtu arī saglabāt nevēlamu troksni ārā.Dzirdēt savu mūziku, kā tas ir paredzēts, lai skaņas-tīru, skaidru un cik jums tas patīk.Mēs Jāatbilst zināt, ko jūs alkt, kad runa ir par jūsu klausīšanās pieredzi, vai jūs esat kopā audiophile, vai vienkārši vēlaties bloķēt skaņas pasaulē par jūsu ikdienas apmainīt.Tas ir iemesls, kāpēc mēs esam izstrādājuši Izolācijas Sērija Putu Padomus. * T-500 nav "INTEGRĒTĀS VASKS-GUARD", (Tikai " TX " tips ir "INTEGRĒTĀS VASKS-GUARD") .

Izolācijas Sērijas austiņas nomaiņa padomi ir prasmīgi

izstrādātas trokšņa izolācija-tas nozīmē, ka saka "goodbye", lai novērst uzmanību ārpus trokšņi, kas nozagt no kvalitātes vienalga ko tu klausies.Ar pilnīgu izolāciju, jūs varat klausīties mūziku ar ērtu līmenī, nevis mutuļošana skaļāk ar katru jaunu troksni.Paredzēta sportistiem cenšas apslāpēt pasaulē pirms lielā spēle, mūziķi cer, lai attēlotu būtību, savu mūziku, un ikdienas klausītājs, kas drīzāk dzirdēt to dziesmu sarakstu, nevis par katru sarunu par autobusu, Izolācijas, T-500 Sērijas ir domāts jums.

Tehnoloģiju Aiz Earbud

Izolācijas 500 earbuds ir pielāgotas, lai ietilptu dažādas austiņas tirgū.Lai gan jūs, iespējams, esat samaksājuši, dūšīgs cenu par augstas kvalitātes austiņas, skaņas skaidrība ir nozaudēta vai neskaidri, jo tas iet caur zemas kvalitātes silikona gumijas austiņu padomi, kas nāca komplektā ar viņiem.Lai iegūtu vislabāko no jūsu austiņas, Ievērot™ ir izveidojis premium austiņu uzgaļu nomaiņa pielāgota, lai bloķētu no trokšņa un bloķēšanas mūzikas.

Nedaudz novatorisku skaņu izolējošas funkcijas ietver:

Maksimālais Trokšņa Izolācija: Jūs dzirdējāt pareizi.Maksimālā.Trokšņa.Izolācija.Ar divas reizes vairāk decibeli samazinājumu nekā silikona eartips, jums būs iespēja spēlēt savu mūziku, tajā ērti līmeni kopš skaņas nav pazaudēties un traucējošo troksni nav ļaut.Decibela samazinājums tiek panākts, izmantojot padarot eartip kas ir 10 reizes biezāka nekā standarta padoms.Tāpēc, kamēr mēs nevaram padarīt jūsu dzīvokļa sienas ir biezākas, lai bloķētu jūsu trokšņaini kaimiņi, mēs varam vismaz padarīt eartips spēj darīt tikai, ka.Izcilu Audio Pieredze: Šie padomi tika izstrādāti, lai izveidotu perfektu auss kanālā seal.By fokusēšanas skaņa ausī, kamēr blīvēšanas no trokšņa, jūs pieredzi pastiprinātu basus un kristāldzidru skanējumu.Droša auss Klemme: Šī patentētā viscoelastic atmiņas putas ir nopietna grip-100% labāku saķeri nekā silikona, ka ir.Izolācijas 500 padomi ir arī ķermeņa siltumu, ko aktivizē, kas nozīmē, ka viņi būs tikai turēt stingrāka, kā viņi reaģē uz jūsu ķermeņa temp.Extreme Comfort: Mēs, kas šo putu 30 reizes mīkstāks nekā silikona gumijas, tāpēc, kamēr jūsu ausu kanālos, iespējams, ir jutās noguruši vai smeldzīgi tikai pēc stundas vai arī tā klausīšanās pirms, tagad jūs varat klausīties visu dienu bez sajūta lieta.

Garums/Augstums: 10.67 mm ± 0,65 mm (0.420" ± 0.025") Platums/Diametrs pie tuvāko beigām (beigās pievienojot ierīci): Mazs izmērs: 10.67 mm ± 0.50 mm (0.420" ± 0.020") Vidēja izmērs: 12.45 mm ± 0.50 mm (0.490" ± 0.020") Lielā izmēra: 13.97 mm ± 0.50 mm

Tagi: airpod viens gabals, c320, auss gals, kotion ausu spilventiņi, dunu, atbilst putas, auss se, logitech austiņu spilventiņi, beyerdynamic auss spilventiņu, 500 cx.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iepakojums
Vienuma Tips Ausu Spilventiņi
Materiāls Putas
Izmērs S/M/L
Modeļa Numurs ATBILST Izolācijas T-500

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

DUNU ATBILST Izolācijas T-500 (S/M/L) Super Mīksto Memory Putu Premium Austiņu Uzgaļi

DUNU ATBILST Izolācijas T-500 (S/M/L) Super Mīksto Memory Putu Premium Austiņu Uzgaļi

Saistītie Produkti: