Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Fashion 6 krāsas Mīksta Silikona Siksna Polar Skatu V YO Watchband Sporta Siksna Skatīties joslas Krāsains Aproce Band

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.04

-52%

€8.42

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Funkcija:

- Savietojamība: Šis nomaiņa joslā ir savietojams ar POLAR Skatu V smartwatch TIKAI, nevis citiem modeļiem.Piemērots visiem gadījumiem: Sporta, fitnesa, biznesa, peldēšana, skolas, svinības un 24-stundu, dienu un nakti wearings.

- Ideāls Materiāls: Izgatavots no izturīga un elastīga silikona ar gludu apdari.Tie ir mīksts , viegls un droši valkāt.Arī sviedri, lietus, splash, ūdens izturīgs.Best augstas intensitātes treniņiem un miega izsekošanas, nekad izbalināt vai vājš.

- Elpo: atveres frekvenču joslā padara to ērtāku nodilumu un padara jūsu ādu elpa brīvi .Ventilācijas Atveres Dizains padara to nēsāt vēsā un sausā pēc tam, kad jūs sviedri laikā sporta.

Drošība: rezerves aproce ar nerūsējoša tērauda sprādzi, lai nodrošinātu, ka jūsu skatīties drošu laikā fiziska slodze un siksnu turētājs, lai nodrošinātu papildu garums.Nav jāuztraucas par savu smartwatch nokrist.

Specifikācijas:

Materiāls: silikona

Neto svars: 20g

Produkta izmērs: 136*23mm

Siksniņas garums: 136mm

Platums: 23mm

Paketē Iekļauts:

1X Siksna

2X Tērauda Pin

1X Adatu Noņemšanas Rīks

Tagi: polar skatu v siksniņa, polar smiltis x, polar smiltis x siksna, polar skatu v2, suunto 5 skatīties, aproce polar, futbola siksna, sirds ritma monitors portatīvo, amazfit vtn 2 lieta, siksna skatu v.

Datu lapa

Valodas Spāņu
Veids Pulksteņu Siksniņas
Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie
Zīmola Nosaukums centechia
vairumtirdzniecība,dropshipping Atbalsts
Saderība Visi Saderīgie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Fashion 6 krāsas Mīksta Silikona Siksna Polar Skatu V YO Watchband Sporta Siksna Skatīties joslas Krāsains Aproce Band

Saistītie Produkti: