Jauns Izpārdošana
AUTOOL Sākotnējā CT150 CT-150, 4 Cilindru Ultraskaņas DEGVIELAS Inžektors Tīrītājs Testeri angļu Panelis CT 150 Jaunināšanas Versiju CT200 Skatīt lielāku

AUTOOL Sākotnējā CT150 CT-150, 4 Cilindru Ultraskaņas DEGVIELAS Inžektors Tīrītājs Testeri angļu Panelis CT 150 Jaunināšanas Versiju CT200

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€301.57

-35%

€463.96

Kopīgot

Vairāk informācijas

Par Mašīnu Detaļas:

1. tips: angļu rokasgrāmatu & angļu vadības panelis

2. tips: Krievija rokasgrāmatu un Krievijā vadības panelis

Strāvas vads:ES Plug and US Plug

3 Gadu Garantija.

Piezīme:

1. Tas ir četru cilindru auto (pēc pretbloķēšanas divas mēģenes tas būs piemērots diviem cilindriem.

2. Mašīna darbojas ar benzīnu iesmidzinātāji, nav piemērots dīzeļa iesmidzinātāji.

3. Attiecas tikai uz Honda motociklu degvielas inžektors testa Honda YAMAHA Suzuki Honda Sanyang (adapteri

nepieciešams pievērst papildu samaksu), lūdzu, pielāgot īpašu adapteri, lai jūsu motocikla, lūdzu, sazinieties ar mums.

4. Mašīna nāk ar konversijas kabeli.Ja impulsu kabelis neatbilst jūsu degvielas inžektors, mēģiniet izmantot reklāmguvumu kabeli.

Atbalstu Par 99% Automobiļi Un Motocikli

Atbalsts Audi,Austrālija Ford,Benz,BMW,par Spožumu,par Chevrolet,par Chevy,par Chrysler,par

Citroen,par Dacia,par Dadi,par Daewo,par Daihatsu,Demo,par Fiat,Ford,ĢM,par Holden,par

Honda,par Hyundai,par Isuzu,par Jaguar,par Kia,par Lancia,par Land Rover,par Mahindra,par Maruti,par

Mazda,par Mitsubish,par Nissan,lai Opel,par Peugeot,par Porsche,par Renault,par Romeo,lai Rover,par

Saab,Sēdvietu,par Skoda,Gudrai,par Subaru,par Suzuki,par Tata,Toyota,Volvo,VW,par Yamaha.

Kāda ir tīrīšanas un testēšanas risinājums,?

Tīrīšanas šķidrums ir 3M Inžektora tīrīšana šķidruma,ko izmanto, lai attīrītu pielikumi (oglekļa noguldījumi) degvielas iesmidzināšanas sprausla.

Tas parasti ir ļoti kodīga un viegli uzliesmojoša.

Tas būtu sargāt no uguns avota un izvairīties no saskares ar ādu, ja to izmanto.Izmantot ultraskaņas tīrīšanas tvertnes inžektors tīrītājs;

Pārbaudes šķidrums ir rūpniecības spirts,ko izmanto, lai pārbaudītu un novērtētu kvalitāti degvielas iesmidzināšanas sprausla.

Tas ir bezkrāsains un caurspīdīgs šķidrums ar nav kairinošs smarža, kas nav corrosiveness, un nav viegli izdala, bet izmanto mērcilindrā, degvielas sprauslu tīrīšanas mašīna.

Ar CT150 tīrīšanas mašīna, kā strādāt: 1. Tīra smidzinātāja ir ārpus ar benzīna vai tīrīšanas šķidrums, pirms atvērt mašīna 2. Liekot lietotāju ultraskaņas vannā pēc tam, kad ārpus sprausla ir brīva no netīrumiem. 3. Savukārt par ultraskaņas systempulsed, kas ļauj ultraskaņas enerģiju, lai izdzīt daļiņas pat build-up iekšpusē injicētāju. 4. Fiksēto iesmidzinātāji par galveno mašīnu 5. Testēšanas inžektori pretestību, īsās bikses-šorti, un strāvas patēriņš 6. Veic noplūdes testu, aerosola modelis, un plūsmas ātruma testēšana plūsmas stendā. 7. Injicētāju ir atgriezušās plūsmas sola, lai atkārtotu testēšanu visas funkcijas.

Motīvs:

1. LED displejs;

2. Ultraskaņas tīrīšana siles iebūvēto;

3. Instrumentu ratiņi padarītu to ērti darboties;

4. Aprīkot ar augstas kvalitātes SIEMENS sūknis, veikt to endurable;

5. Izvada šķidrumu ātrāk, pievieno 2 vērtību priekšā mašīna.

Pakete ietver: 1 set x CT150 vienības

Lūdzu, ņemiet vērā: Jo ražo nebūs papildu paziņojumu par izmaiņām produkta iepakojums,izcelsmes vietu vai kādu aksesuāru,mēs nevaram nodrošinātu, ka klienti saņem preces, kas ir tieši tas pats ar veikala attēlu, un produkta apraksts.Bet mēs varam nodrošināt, ka produktus, visu to pašu ar labu kvalitāti tirgū.Ja mums nav atjaunināt attēlu vai ar to saistīto informāciju laiku, lūdzu, būtu labāka izpratne.Novēlu patīkamu Iepirkšanos Saules!

1.Mēs varam pieņemt visu veida maksājumu.

2.Lūdzu, apstipriniet produkta un piegādes adrese.Un lūdzu atstāt mums ziņu, lai pateikt, cik daudz vērtību var rakstīt piemērots par produktiem.

3.Mēs noorganizēs piegādi pēc comfirmation par www.winwithwow.lv.Lūdzu, neprasi kuģniecības kad jums vietu pasūtījumu.Paldies!

4.Mēs atstāt jums ziņu, lai pastāstītu jums izsekošanas numuru pēc pasūtījuma piegādā.Un, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības.

1.Mēs nosūtīsim lai pēc www.winwithwow.lv apstiprināja rīkojumu.Par piegādes laiku,Vispārīgi Runājot,3~5 dienas DHL/UPS piegādes.7~10 dienas EMS piegāde.15~30 dienas HK Post Gaisa Pasta piegādi.

2.Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūsu piegādes adrese ir attālā rajonā, DHL, jums ir nepieciešams, lai apmaksātu citu 36usd tālvadības piegādes maksa.

3.Lūdzu atstāt mums ziņu, lai pastāstītu mums, lai vērtība, ko mēs varētu uzrakstīt uz iepakojuma.Mums ir liela pieredze par muitošanu.Lūdzu, pastāstiet mums, kāds ir labākais cenu, lai jūs par deklarēto vērtību paketi, tāpēc, ka jūs varat izvairīties maksāt augstu nodokli.Kā mēs zinām,Ungārija, krievijas Federācija un TURCIJA ir stingri importa politiku, tādēļ, ja jūsu pakete dodas uz šīm valstīm, jums ir diezgan pazīstams ar politiku, un pastāstīt mums, kas ir labākais.Ja jums ir no Brazīlijas, jums ir sniegt savu CPF NUMURS(NODOKĻU maksātāja reģistrācijas NUMURS).

1.Lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat sūtījumu, ja jūs saņemsiet bojātu preci.

2.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu producs un vēlaties atgriezties pie mums, lūdzu, veiciet contaction ar mums 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmuši pasūtījumu.Vai mēs nevar veikt preces apmaiņu vai kompensāciju.

Tagi: alex un ani, inžektora testeris, autool, CT150, c100, rcm slēdzis, sdt206, common rail testeris, autool ct150, autool x50.

Datu lapa

Spriegums AUTOOL CT150
Elektroniskā No
Jauda autool ct150
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Postenis Augstums 10cm
Objektu Platums 25cm
Postenis Svars 15kg
Vienuma Tips Citi
Īpašas Pazīmes Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Programmatūras Versija autool ct150
Zīmola Nosaukums OBDIICAT
Modeļa Nosaukums autool ct150
Objekta Garumu 30cm
Materiāla Tips autool ct150
Aparatūras Versija autool ct150

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

AUTOOL Sākotnējā CT150 CT-150, 4 Cilindru Ultraskaņas DEGVIELAS Inžektors Tīrītājs Testeri angļu Panelis CT 150 Jaunināšanas Versiju CT200

AUTOOL Sākotnējā CT150 CT-150, 4 Cilindru Ultraskaņas DEGVIELAS Inžektors Tīrītājs Testeri angļu Panelis CT 150 Jaunināšanas Versiju CT200

Saistītie Produkti: