Jauns Izpārdošana
CucKooDo 360 Rotējošo Magnētu Locīšanas Folio Smart Cover PU Ādas Gadījumā Huawei MediaPad 10 M2 Tablete +Stylus +Ekrāna Filmu Skatīt lielāku

CucKooDo 360 Rotējošo Magnētu Locīšanas Folio Smart Cover PU Ādas Gadījumā Huawei MediaPad 10 M2 Tablete +Stylus +Ekrāna Filmu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.04

Kopīgot

Vairāk informācijas

1. Lakoniska: "tā ir vienkārši veidota un pagriezās, lai atstāt tīru un ērtu iespaidu uz visiem. 2. Funkcionāls: ādas gadījumā, kas var fit jūsu planšetdatoru labi, un veikt liela atšķirība, lai aizsargātu jūsu Huawei MediaPad M2 10.0 cm / A10W no skrāpējumiem, triecieniem, paslīdēt un tā tālāk. 3. Ērts: visas pogas un ostām, kas ir pieejami. 4. Portatīvo: tas nav nepieciešams, lai jūs varētu ņemt to off, kad jūsu Huawei MediaPad M2 10.0 cm / A10W nodod to tālāk, jo tas ir diezgan plānas un gaismas. 5. Izturīgs: ar labu veiktspēju un augstu kvalitāti, tas var strādāt ilgu laiku. 6. Komplektā Ietilpst: 1 * Lietā", 1 * Ekrāna Aizsargs, 1 * Stylus

Klientu Apmierinātība :

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100%

Atsauksmes :

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai jums veikt 1 minūtē un ar jūsu atbalstu mums būs tālākā ceļā, Paldies!

Silts Padomi

Visas mūsu veikalā foto ir ievietojis faktisko produktu un starpība ir apakšā.Lūdzu būt pārliecināti, lai nopirktu.Ja jums ir kādi neapmierināts pēc kravas saņemšanas, pls sazinieties ar mums, pirmkārt un mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums apmierināts atbildi.Pls nedod neitrāla vai negatīva atsauksme, ko nevar atrisināt problēmu.Laimi un perfet galā ir balstīta uz mūsu sadarbību un communciation.Paldies par saprast.

Ceru, ka jūs iepirkšanās laimīgs!

Garantijas un Garantiju

1. 6 mēnešu Garantija.Iegādāties ar pārliecību!(Pircējs uzņemas atpakaļ nosūtīšanas)

2. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.(Pircējs uzņemas atpakaļ nosūtīšanas)

3. Ja postenis bojāts, Lūdzu, rakstiet man bojāta attēla.Mēs nosūtīsim jums nomaiņa bez papildus lādētājs, vai piedāvāt kompensāciju.

4. Ja postenis trūkums,lūdzu, rakstiet man iepakojumā un objektu attēli.Mēs nosūtīsim jums trūkst postenis bez papildu uzlādes.

Citām Politikas Jomām

1. Mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

2. Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc tam, kad esat saņēmis preci.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs neesat apmierināts.

3. Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu, un mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

4. Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

*Visi jautā, vai dissatisfactions, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu servisu pa

*Ali ziņu vai klientu apkalpošanu-Pastu, Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

*Visi posteņi tiks izvietoti piegāde ar Ķīnas gaisa-pastu pēc 24hour noskaidroti maksājumu.

*Ja jūs varētu nopirkt mūsu veikalā, Lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.

*Importa nodokļi, nodevas un visus citus maksājumus, ir pircēja atbildība, kas nav ietverti postenī cenu vai piegādes maksa.Lūdzu, pārbaudiet tarifa vietējām paražām.

*Uzskaites Nav.būs jāliek mājas lapā; tas varētu būt noderīgas pēc nedēļas.Ja nē, lūdzu, sazinieties ar mums.

*Piegādes laiks mainās, jo dažādām valstīm un citiem faktoriem.Parasti tas notiek 25-50 darba dienu laikā, dažās valstīs var būt nepieciešams 10-20 darbiem papildus.Tomēr, mēs nosūtīsim jānorāda visi posteņi, kā ātri, kā mēs varam.

*Ja preces ir sliktā stāvoklī, kad ieradāmies, mums būs vēlreiz, lai jums vai kompensāciju, Ja jūs vienkārši nepatīk postenis, tas varētu apmainīties arī atpakaļ 7 dienu laikā, savukārt, jums būs jāmaksā par kuģniecības atpakaļ.Atgriešanās jābūt komplektā ar oriģinālo iepakojumu (ražotāja kaste, Putupolistirolu, plastmasas maisiņi utt.), un visiem piederumiem, pavadzīmi, un atzīmes.

*Gadījumā, ja jūs esat gaidīja, lai jūsu pasūtījumu virs 60 dienu laikā (no dienas, kad maksājums veikts), lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sakārtotu nosūtīt vai kompensāciju.

*Klientu apmierinātība ir kodolu mūsu panākumu atslēga.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.Un, ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes.

Gaidu jūsu Pozitīvās Atsauksmes Par Visām DSR ar 5 Zvaigžņu Vērtējums

Paldies!!!

Tagi: 10 collu maisiņš, Planšetdatoru, huawei mediapad m2 801l, vāks tablete huawei, phillips v377, gadījumā, huawei mediapad t3, a01l, kolektora vakuuma, gadījumā, huawei m2 a01l, bender pavasarī.

Datu lapa

Garums 6.5inch
Pieteikumu Klēpjdatora Izmēra 10"
Modeļa Saderība Par HuaWei MediaPad M2 10 collu Planšetdatoru
Zīmola Nosaukums CucKooDo
Iezīme Anti-putekļu
Modelis Tips Cietie
Modeļa Numurs 1645
Iepakojums No
Saderīgu Zīmols Par Huawei
Platums 9.6inch
Materiāls PU
Stils Modes
Veids Aizsardzības Apvalks/Ādas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

CucKooDo 360 Rotējošo Magnētu Locīšanas Folio Smart Cover PU Ādas Gadījumā Huawei MediaPad 10 M2 Tablete +Stylus +Ekrāna Filmu

CucKooDo 360 Rotējošo Magnētu Locīšanas Folio Smart Cover PU Ādas Gadījumā Huawei MediaPad 10 M2 Tablete +Stylus +Ekrāna Filmu

Saistītie Produkti: