Jauns Izpārdošana
Pārnēsājams Gaisa Attīrītājs ar HEPA Filtru, Putekļu, Dūmu Smaku Noņemšanas Mini Gaisa Attīrītājs Nakts Gaisma ar Zemu Trokšņa Mājas Birojam Auto Izmantošanu Skatīt lielāku

Pārnēsājams Gaisa Attīrītājs ar HEPA Filtru, Putekļu, Dūmu Smaku Noņemšanas Mini Gaisa Attīrītājs Nakts Gaisma ar Zemu Trokšņa Mājas Birojam Auto Izmantošanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.99

-48%

€11.52

Kopīgot

Vairāk informācijas

70712 Pārnēsājams Gaisa Attīrītājs ar HEPA Filtru, Putekļu, Dūmu Smaku Noņemšanas Mini Gaisa Attīrītājs Nakts Gaisma ar Zemu Trokšņa Mājas Birojam Auto Izmantošanu

* Šo mazo gaisa attīrītājs, kas piemērots kosmosa mazāks par 10 ㎡, piemēram, savu auto, maz, guļamistabas, biroja rakstāmgalda, rakstāmgalds, pet istabu, studio. *Ar 3-in-1 HEPA Gaisa Attīrītājs, tas var efektīvi novērstu lielu putekļu daļiņu,gaisa piesārņojumu PM 2,5 un particlessmaller par 0,3-mikronu. *Ar aktīvo ogli, kas var efektīvi novērst kaitīgo gāzu, piemēram, formaldehīds un svaigs gaiss ap jums bez ģenerējot ozonu, filtrēšanas 99.97% no putekļiem, ziedputekšņiem, cigarešu dūmu, smaku, putekļu ērcītes, pelējuma sporas un mājdzīvnieku blaugznas matu. * Super Kluss & 360°, Attīrīšana, maksimālā darbības trokšņa miega režīmā, ir tikai 18 decibelos.Piemēram, skaņu, kas lapas, bērns netiks traucēts, kad guļ. *Viena klikšķa Kontroles & Nakts Gaisma,Viena poga kontrolē divos veidos.Nospiediet vienreiz, gaisa attīrītājs tiks ieslēgta un krāsains gaismas DIODE būs ieslēgta.Nospiediet divas reizes, tikai nakts gaisma tiks izslēgts.Trīs reizes nospiediet, gaisa attīrītājs, nedarbosies. * Ērta USB uzlāde, tas nav atkārtoti uzlādējamas, jums ir nepieciešams, lai kontaktdakšu, kad to izmantot. *Filtrs ir jāmaina ik pēc 6 mēnešiem, ne vairāk izmantot pēc tam, jo tas ietekmēs mašīnas veiktspēju.

1. Pirms maksāt par jūsu pasūtījumu, lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir pievienot pareizo izvēli.Tāpēc, ka daži produkti ietver vairākas dažādas izvēles, piemēram, produktu, kas ietver paša ražojuma un daži rezerves piederumi.Ja neesat pārliecināts, lūdzu, sazinieties ar mani pirmkārt.

2. Ja jums atrast dažādu produktu, nevis to, kas jums tiešām ir nepieciešams, atverot paku, lūdzu, sazinieties ar mani, lai atrisinātu problēmas, pirmkārt.Lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvu atgriezenisko saiti bez koordinācijas, pretējā gadījumā tas var būt noderīgi, lai aizsargātu jūsu labā.

1. Visi produkti ir standartizēts iepakojums, parasti mēs izmantojam plastmasas maisā, lai pack produktiem.tikai šādi:

2. Mēs rūpīgi pārbaudiet jūsu pasūtījumu un iepakojuma, lai pārliecinātos, ka viss ir labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas to ārā.Ja jums atrast produktu, bojāta, lūdzu, sazinieties ar mani pirmkārt.

1.Mēs nosūtīt rīkojumu 1-5 darba dienu, un tai gandrīz 7-40 dienās no Ķīnas, lai jūs.

2.Kā jūs zināt, piegādes laiks ir atkarīgs no kuģošanas sabiedrība, gaisa līnijas, pēc pasūtījuma pārbaude un vietējā pasta nodaļā, lai mēs nespējam kontrolēt to precīzi.Ja sūtījums nav ieradās norunātā laika, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs izsekot to un rīkoties ar to ar jums.

1.Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai man un citiem pircējiem nākotnē.Lūdzu, neatstājiet atsauksmju bez komentāriem.Es ceru, ka jūs varat pateikt, izmantojot savu pieredzi, lai man un citiem.

2.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, alga man ir 5 zvaigžņu atsauksmes, tas varētu palīdzēt, lai veicinātu savu pārdošanas.Es būtu ļoti pateicīga, par jūsu veida pasākumus.

Tagi: filtrs hepa, gaisa purifi, skābekļa portabl, gaisa attīrīt mājas, uv led gaisa attīrītājs, jonijas gaisa attīrītājs, karstā mājās, sieviete, dzirnavas nezāļu, fogger migla, portatīvo skābekļa koncentratoru.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Formaldehīds Atdalīšanas 99%
Feature4 Trīskārša Attīrīšana
Feature3 Ātra iedarbība
Iezīme Zems Trokšņa Līmenis
Benzola Atdalīšanas 99.00%
Spriegums (V) 5V
Vēja Ātrums STANDARTA
Skābekļa Padeve Zem 1L/min
Sertifikācija ce
Troksnis ≤20dB
Lietošanas Stāvoklis Auto un mājas divējāda lietojuma
Veids Salona Gaisa Filtrs
Pielietošanas Joma <10㎡
Strāvas Padeve USB
Funkcijas Deodorization
Funkcija 2 Formaldehīds Noņemšana
Līdzeklis 1 Atmosfēras Gaismas
Iezīme 2 Zems trokšņa nakts izmantot
Stils Gaisa Attīrītājs
Funkcija 1 Atsvaidzināt gaisu
Pieteikums mājas /auto /biroja lietošanai
Gaisa Apjoms 50m3/h
Vienuma Tips Gaisa Attīrītājs
Zīmola Nosaukums TINME
Modeļa Numurs mini gaisa attīrītājs, lai auto mājās, birojs
Uzstādīšana Portatīvie
Anjonu Blīvums 3000000pcs/m3
Jauda (W) 5w
Barošanas Avots USB spraudni
Izmērs Citi
Jauda (CFM) mini zonā

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pārnēsājams Gaisa Attīrītājs ar HEPA Filtru, Putekļu, Dūmu Smaku Noņemšanas Mini Gaisa Attīrītājs Nakts Gaisma ar Zemu Trokšņa Mājas Birojam Auto Izmantošanu

Pārnēsājams Gaisa Attīrītājs ar HEPA Filtru, Putekļu, Dūmu Smaku Noņemšanas Mini Gaisa Attīrītājs Nakts Gaisma ar Zemu Trokšņa Mājas Birojam Auto Izmantošanu

Saistītie Produkti: