Jauns Izpārdošana
50% ATLAIDE 3 Krāsu Flex Spēcīgu Gumijota Ūdensizturīgs Lenti Līmes Super Biezu Pro Formula Melna Balta Skaidrs Skatīt lielāku

50% ATLAIDE 3 Krāsu Flex Spēcīgu Gumijota Ūdensizturīgs Lenti Līmes Super Biezu Pro Formula Melna Balta Skaidrs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.07

-54%

€13.48

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes.

1. Super spēcīga, gumijas, ūdensizturīgs lentes, kuru var plāksteris, obligāciju, zīmogs un remonta praktiski neko, kas formulēti bieza, elastīga, gumijas pamatni.

2. UV-izturīgs, videi draudzīgs, GOS-free un tam ir plašs temperatūras diapazons, tāpēc to var izdarīt ekstrēmos laika apstākļos.

3. Tiešā plombas no ūdens un mitruma, lai super spēcīga, elastīga, ūdensnecaurlaidīga barjera, plats, lai ātri aptver lielas plaisas, plaisas un caurumi.

Specifikācija:

Ūdensizturīgs: JĀ

Krāsa: melns, balts, skaidra

Materiāls: importēto karstā kausējuma līmi

Izmērs:

4inch x 5ft(10cmx1.52m)

8inch x 5ft(20cmx1.52m)

12inch x 5ft(30cmx1.52m)

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu atļaut 0.5-2cm atšķirības dēļ rokasgrāmata pasākums bas.

Ieteicams Izmanto Super, ūdensnecaurlaidīgos Lentes ir triple-biezu līmi, kas ļauj to praktiski šuves pati uz virsmas, uzreiz apstāšanās visgrūtākais noplūdes.Visbiežāk izmanto Lentes ir uzskaitītas zemāk:

Kopējo Pieteikumu : Caurs jumtiem un griestiem, Bojātas notekcaurules un uz leju spouts Laivas, kajaki, personas watercrafts, kanoe laivas, un citi āra iekārtas remonts, Remonts, mobilo mājās, RVs un tūristi Caurs PVC un santehnikas caurules, Sprinkleru sistēmas, baseinu, un spa noplūdes un remonts Plāksteris un zīmogs logi, durvis, sienas, vīlēm un vents Remonta, gaisa vadi un HVAC sistēmas DIY projektus, Un vēl daudz vairāk!

Ieteicams virsmām: PVC, Akrila, Metāla, Tērauda, Vara, Alumīnija, Koka, Keramikas, Porcelāna Flīžu Stikla, Gumijas, Stikla šķiedras Apmetuma Ģipša, Akmens, Cementa Betona Sausas sienas EPDM jumti Dažas plastmasas, auduma, vinila un tik daudz vairāk!

Norādījumi SAMAZINĀT.Atstāt uz pamatnes lentu un sagriež vēlamā dimensiju.Pārliecinieties, lai izmantotu augstas kvalitātes šķērēm vai žileti, kad griešana.MIZU.Noņemiet pamatni no lentes.STICK.Pieteikties lentes uz tīras virsmas un nospiediet uz leju, stingri.ZĪMOGS.Izmantojot jūsu pirkstiem, ar plastmasas špakteļlāpstiņu vai rullīšu, nospiediet uz leju, stingri un novērstu jebkādu gaisa kabatām.

ŠĻŪTENES NOPLŪDES REMONTS Segtu noplūde ar nelielu plāksteris Lentu, ir nedaudz lielāks nekā caurums vai asarām šļūteni.Izmantot sabiedrības spiediens, lai atbrīvotos no visiem gaisa burbuļiem.Pēc tam, ņemtu otro gabalu Lentes un wrap to visu ceļu ap šļūtenes, kas aptver plāksteris.

*Lentes ir pagaidu, ārkārtas remonta un nav domāts, lai būtu pastāvīga noteikt.

**Lentes, iespējams, nav obligāciju, lai visas šļūtenes.

PADOMI: Par maksimālo saķeri uz porainām virsmām, izmantojot standarta trieciens žāvētājs palīdzēs līmes saikni ar virsmu.Lentes obligāciju pieaugs ar laiku un spiedienā.Turpinājums sabiedrības spiedienu, kas palīdzēs palielināt saķeri.Kad pilnībā sajaukta, Tape nevar pārvietot.Lenti līmes var pretoties izlīdzināšana daži plastificēta vai ūdensnecaurlaidīgi materiāli, siliconized, taukaina, taukaina, netīrs, vai porainām virsmām.Dažu audumu, piemēram, audekls, neilons, poliesteris, sintētikas, kokvilnas un citiem materiāliem, kas var būt nepieciešams līdz pat 24 stundas, lai sasniegtu maksimālo turiet.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Kāda temperatūra būtu es to lietotu?

A: Lenti var piemērot plašā temperatūru diapazonā, no 20° C līdz 120° F.

Q: vai es Varu gleznot pār to?

A: Lielākā daļa krāsas nav jāievēro Lentes.Tomēr,

Q: es cenšos ievērot to, lai audums, bet tas nav uzlīmēšanu.Ir tur kaut ko es varu darīt, lai prep virsmas?

A: Lenti var sildīt ar standarta matu fēns, lai palīdzētu līmi obligāciju ar audumu.Arī, turpināja stingru spiedienu un laiku, kas palīdzētu palielināt saķeri.

Q: vai es Varu to izmantot par manu radiatora šļūteni?

A: Nē.Mēs neiesakām izmantot Lentes uz radiatora šļūtenes.

Q: vai es Varu to izmantot par tvertne, ko izmanto, lai noturētu gāzes vai naftas?

A: Nē.Mēs neiesakām izmantot Lentes par gāzes vai naftas tvertnes.

Q: vai es Varu to izmantot, lai labotu automašīnas vai velosipēda riepa?

A: Nē.Mēs neiesakām izmantot Lenti, lai remonts riepas, jo spēcīga spiediena.

Q: vai es Varu to izmantot par tvertne, kas tur dzeramo ūdeni?

A: Tas nav testēts uz dzeramā dzeramā ūdens.

Q: Kas ir maksimālais spiediens, tas var izturēt?

A: maksimālā spiediena Lentes var izturēt var mainīties atkarībā no substrāta un nosacījumus, saskaņā ar kuriem to piemēro.Tas vienmēr ir labākais, lai pārbaudītu nelielu platību pirmais.

J: Ja es esmu, izmantojot to, lai plāksteris virs zemes baseins, ir vislabākais laiks, lai lietotu to iekšpusē vai ārpusē baseins?

A: Gan!Lentes veida super spēcīgu saikni ar sevi, tāpēc, ja jūs esat lāpīšanu baseins tas ir labākais, lai pirmoreiz piemēro Lenti, lai interjera pusē baseins sienas un tad otro gabalu Lentes uz ārpusi.Atceries, lai samazinātu jūsu Lentes lielāka nekā platība noplūdes.Jums nav nepieciešams, lai drenāžas baseins, pirms piemērot to.Lentes ir pagaidu, ārkārtas remonta un nav domāts, lai būtu pastāvīga noteikt.

Q: vai es Varu izmantot to, lai remonta un gaisa matraču vai gumijas?

A: Lenti var izmantot kā pagaidu, ārkārtas remontu uz gaisa matrača, vai piepūšamās.Tomēr, tas nedrīkst obligāciju ar visiem materiāliem.Vienmēr pārbaudīt pirms lietošanas.

Tagi: mmcx cabl, līmi dubultā sānu, kinesio, vāciņu balts, SW01, maināma lente ūdensizturīgs, lentes ūdensizturīgs, lapsaste, īstu koku lentes, smart pro lentes.

Datu lapa

Modeļa Numurs BŪS KUĢI, PĒC TAM, KAD SAŅĒMĀM JŪSU MAKSĀJUMU
Veids Dārza Ūdens Savienotāji
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

50% ATLAIDE 3 Krāsu Flex Spēcīgu Gumijota Ūdensizturīgs Lenti Līmes Super Biezu Pro Formula Melna Balta Skaidrs

50% ATLAIDE 3 Krāsu Flex Spēcīgu Gumijota Ūdensizturīgs Lenti Līmes Super Biezu Pro Formula Melna Balta Skaidrs

Saistītie Produkti: