Jauns Izpārdošana
Trokšņu slāpētājs Nagu Greifers Naglām Daudzfunkcionāls Instrumentu Komplekts stiprināšanai pie Sienas Instruments LAD-pārdošana Skatīt lielāku

Trokšņu slāpētājs Nagu Greifers Naglām Daudzfunkcionāls Instrumentu Komplekts stiprināšanai pie Sienas Instruments LAD-pārdošana

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.79

-46%

€12.81

Kopīgot

Vairāk informācijas

Trokšņu slāpētājs Nagu Greifers Naglām Daudzfunkcionāls Instrumentu Komplekts stiprināšanai pie Sienas Instruments LAD-pārdošanas Apraksts:

Funkcijas:

1. Kopējais to svars ir mazāks par 1KG, forma ir ērts, viss strādā nevainojami, un tas ir viegli, lai veiktu dažādas ainas.Šo produktu nav nepieciešams enerģijas avots, jo tas ir trokšņu samazināšana, tas nedos dūmi un putekļi, kas ir ļoti daudz enerģijas taupīšanu.

2. Mēs varam iekļūt jebkura materiāla, ieskaitot tērauda, koka, betona grīdas, sienas.To var lieliski parādīt savas idejas, ja jums izdaiļot vai DIY.

3. Mūsu trokšņu SLĀPĒTĀJS ŠĀVIENU NAGU GREIFERS izmanto jaunāko gaisa kompresijas tehnoloģiju un īpašus trokšņa samazināšanas nagus, tāpēc jums nav nepieciešams, veikt papildu jaudu vai gāzes baloni.

4. Klusums Atšķiras no parastā nailer, mūsu trokšņa samazināšanas iespēja ir ļoti lieliskas, lai jūs varētu strādāt ar mieru, netraucējot citiem.

5. Spēcīgs un izturīgs: nav viegli lauzt, zemākas zaudējumi, iekšējā atsperes, var labāk aizsargāt iekšējo struktūru no bojājumiem, un tas nedrīkst deformēties, vismaz var izturēt miljoniem ejections.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

2. Objekti var būt Logo, ja jūs vēlaties zināt, lūdzu, sazinieties ar mums.Ja jums prātā, lūdzu, nav piedāvājuma.

3. Krāsa produkts ir izlases.

Specifikācija:

Izmērs: 280x110mm

Piemērošanas joma: instrumenti griestu, caurules fiksēšanai, electric box uzstādīšana, gaisa kondicionēšanas, ventilācijas kanālu uzstādīšana, utt.

Komplektā Ietilpst:

Izvēle 1:

1 x trokšņu Slāpētājs Dzinumi Nagu Paķert

10 x naglas

Izvēle 2:

20 x trokšņa Slāpētājs, Naglas

Tagi: fender remonta komplekts, alumīnija pistoli, krāsu rullīti rīks, moskītu magnēts, urbt kniedes, nagu šāvēja, dekoru krāsu rullīti, kaste instrumentu, kniežu pistoli, trokšņu slāpētājs shot nagu paķert.

Datu lapa

Modeļa Numurs Trokšņu Slāpētājs Dzinumi Nagu Paķert
Zīmola Nosaukums Aleekit
Veids Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantošana Renovācijas Komanda
Materiāls Nerūsējošā Tērauda

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Trokšņu slāpētājs Nagu Greifers Naglām Daudzfunkcionāls Instrumentu Komplekts stiprināšanai pie Sienas Instruments LAD-pārdošana

Trokšņu slāpētājs Nagu Greifers Naglām Daudzfunkcionāls Instrumentu Komplekts stiprināšanai pie Sienas Instruments LAD-pārdošana

Saistītie Produkti: