Jauns Izpārdošana
Bezmaksas Piegāde - mazumtirdzniecība topomini baby meitenes varavīksnes krāsu ūdensizturīgs, pretvēja (dungriņi), ūdensizturīgs bikses, 74 92(MOQ: 1pc) Skatīt lielāku

Bezmaksas Piegāde - mazumtirdzniecība topomini baby meitenes varavīksnes krāsu ūdensizturīgs, pretvēja (dungriņi), ūdensizturīgs bikses, 74 92(MOQ: 1pc)

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.90

Kopīgot

Vairāk informācijas

Svarīga Piezīme: bikses ir bez hangtag, pls piezīme!

bērniem ūdensizturīgs/pretvēja bikses: - pretvēja un ūdens pretestību, materiāls - elastīgās pleca siksna un aproces - push pogas sānos, lai pielāgotu platumu 1).Materiāls: apvalks: poliesteris, odere: kokvilnas, mīkstas un siltas 2).MOQ: 1 set 3).Izmērs: 74 80 86 92, lūdzu, skatiet tālāk izmēru tabula par yr atsauci, Ņemiet vērā: - rokas mēra lielumu no 1 līdz 2cm izmērs atšķirība ir normāli. - bikses garums nav tostarp pleca siksna, garums - pls pārbaudīt faktisko lielumu, kas mums sniedz izvēlēties izmēru.Tas ir labāk, lai pārbaudītu, viens no jūsu bērniem mētelis, kas labi iederas un salīdziniet ar izmēru tabula izvēlēties.Piezīme: Mēs nepieņemam atpakaļ par izmēru nav derīgas, jo dārgi starptautiskajiem kravu pārvadājumiem.izmērs

(mērvienība: cm) Bikses Garums inseam 1/2 krūtīm 74 60 21 33 80 64 24 34 86 67 28 35 92 73 31 35.5

Fotogrāfijas:

***Piezīme: fiziskā objektu var būt daži krāsu atšķirību, jo no fotografēšanas leņķa un apgaismojuma.

Maksājums:

1).Maksājums tiks turiet ar www.winwithwow.lv, līdz pircēja apstiprināts piegāde kārtībā, tāpēc pls nav jāuztraucas, ka jūs zaudēsiet savu naudu.Pls palīdzēt arī, lai apstiprinātu piegādes laikus, pēc tam, kad jums jūsu pasūtījuma.

2).Pasūtījumiem tiks slēgts automātiski, 20 dienu laikā, bez jūsu maksājumu.Ja jūs nolemjat iegādāties, pls veikt maksājumu savlaicīgi, lai ātrāk piegāde.

Piegāde:

1).Par Krievijas klientiem, pls, pārliecinieties, lai nodrošinātu pilnu nosaukumu un konkrētu adresi, tostarp dzīvokļa nr., ēkas nr.vai māja nr. ielas nr., pilsētu un valsti ect, citādi paka tiks atgriezts Krievijā-pastu.Ja pasūtījumi ir atgriezies sakarā ar pircēja nepareizu nosaukumu un nepareizu adresi, piegādes kravas no Ķīnas uz Krieviju, sedz pircējs.

2).Lai izvairītos no pircēju nodokļu, mēs parasti deklarē savu posteni kā "DĀVANA/PARAUGA" ar zemāku vērtību.

Šī zemākā cena neatspoguļo kopējo cenu, ko maksā, vai tirgus vērtības produktu un, iespējams, neattiecas uz valstīm ar atšķirīgu tarifu noteikumiem.Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.

Kuģniecības Laiks:

1).Ķīnas ziņu Aviopastu: tas ir ekonomiski piegādes metodi un kuģniecības laiks nav ļoti stabils, piegādes laiks ir atkarīgs no galamērķa un vietējās muitas un pasta pakalpojumu, zemāk ir raupja kuģniecības laiks, lai viegli atsauces:

piegāde uz Amerikas savienotajām Valstīm-parasti 10 līdz 30 dienām

Piegāde uz Brazīliju: parasti no 35 līdz 70 dienas

Piegāde Krievijā:

- parasti 30 līdz 60 dienām

- maksimālā pirkšanas sezona Ziemassvētkiem vai smagā sniega sezona Krievijā (no septembra līdz janvārim), piegādes var aizkavēties ar 60-90 dienas piegādes laiku.

Piegāde uz Eiropas/Āzijas valstīm: parasti no 25 līdz 45 dienas.

2).Mēs varam arī kuģi caur Honkongā post, šveices pastu vai singapūra pastu, bet jums ir nepieciešams maksāt kravas starpība, ja jums ir īpaša pieprasījuma, jūs varat atstāt ziņu un veikt maksājumus pēc tam, kad mēs pārskatītā cena ar papildu kravas.

3).EMS: 5~14 darba dienu laikā, DHL/FedEx/DHL/TNT: 3~7 darba dienu laikā

Atgriešanās Politiku

1. Visi produkti ir pārbaudīti un testēti pirms nosūtīšanas.

2. Mēs nepieņemam atpakaļ par apģērbu, izmēru, nav derīgas, jo dārga piegāde, kravu, tāpēc pls pārliecinieties, ka jums pārbaudīt detalizēta izmēru tabula uzmanīgi, pirms jūs maksājat.

3. Ja prece saņēmis, ir bojāta, lūdzu, ziņojiet mums 3 dienu laikā par piegādi.

4. Visas preces ir jāatgriež sākotnējā stāvoklī, nomaiņu un visas kuģniecības

izmaksas sedz pircējs.

Atsauksmes:

1. Jūsu pozitīvās atsauksmes, vai arī 5 zvaigznes būs ļoti appreciated, ja jūs esat apmierināti ar mūsu

produktu vai pakalpojumu.

2. Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību jūs varētu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms

atstājot jebkura neitrāla/negatīva atgriezeniskā saite, vai atverot jebkuru strīdu.

3. Mēs rūpējamies par visiem mūsu klientiem un vienmēr būs šeit, ar jums sadarboties kopā, lai

atrisināt negaidītas problēmas.

Tagi: drēbes, bērnu bikses, bērnu bikses, cepure, , zēnu jaka rāvējslēdzēju, bikses, bērnu bikses sunim, bērnu bun bikses, dinasour jaka, dzimis bērnu bikses, elsas baby, fox bērnu bikses, džinsi jaundzimušo.

Datu lapa

Stils Ikdienas
Dzimums Baby Meitenes
Modeļa Numurs Citi
Vienuma Tips Pilns Garums
Modelis Tips svītrains
Auduma Veids Broadcloth
Slēgšanas Tips Poga Lidot
Fit Tips Brīvs
Materiāls Kokvilnas
Nodaļas Nosaukums mazulis

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bezmaksas Piegāde - mazumtirdzniecība topomini baby meitenes varavīksnes krāsu ūdensizturīgs, pretvēja (dungriņi), ūdensizturīgs bikses, 74 92(MOQ: 1pc)

Bezmaksas Piegāde - mazumtirdzniecība topomini baby meitenes varavīksnes krāsu ūdensizturīgs, pretvēja (dungriņi), ūdensizturīgs bikses, 74 92(MOQ: 1pc)

Saistītie Produkti: