Jauns Izpārdošana
CACAZI Bezvadu Ūdensizturīgs Durvju Nav Baterijas Nepieciešams 58 Chimes ES/ASV/UK Plug Self-Powered Durvju zvanu Mājas Bezvadu LED Gredzens Zvani Skatīt lielāku

CACAZI Bezvadu Ūdensizturīgs Durvju Nav Baterijas Nepieciešams 58 Chimes ES/ASV/UK Plug Self-Powered Durvju zvanu Mājas Bezvadu LED Gredzens Zvani

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.90

-44%

€10.71

Kopīgot

Vairāk informācijas

* Kāpēc izvēlēties mūs?

Dārgie draugi,laipni lūgti mūsu veikalā!!!Mums ir daudz dažādu Nav Baterijas Nepieciešams, Durvju zvans ar atšķirīgu stilu.Un uzskatu, u ir atrast jūsu mīļākie vienu.Visas mūsu preces saņemt fulled pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.lūdzu būt pārliecināti, lai nopirktu to.jebkuru jautājumu un šaubas, lūdzu, jūtieties brīvi ļaut mums zināt.ceru, ka u būs laimīgs iepirkšanās ceļojumā šeit.Paldies par jūsu atbalstu, tik daudz.

CACAZI Bezvadu Ūdensizturīgs Durvju Nav Baterijas Nepieciešams 58 Chimes ES/ASV/UK Plug Self-Powered Durvju zvanu Mājas Bezvadu LED Gredzens Zvani

Bezvadu durvju zvans nr. akumulators ir nepieciešams un bez vadiem.Kad lietotāji nospiediet pogu, enerģiju pārveidojot moduļa iekšpusē mainīsies mehānisko enerģiju pārvērš elektrisko enerģiju.Tad bezvadu modulis pogas nosūta signālu uz uztvērēju.Uztvērēju, kas saņem signālus, un atskaņo mūziku/reaģēt.

* Specifikācija *

Krāsa: Balta/Melna ( ABS) Plug-ES/ASV/UK Plug-in( ASV+ ĀS adapteri) Ūdens necaurlaidīgs: Jā Jauda: AC100-240V(uztvērēju), Self-powered(spiedpogas) darbības attālums:200m atklātā teritorijā RF Frekvence: 433MHZ Melodiju: 58PCS Apjoms:4 faili Funkcija:Self powered(Nav nepieciešams baterijas) Piezīme: Nospiediet spiediens ir nedaudz lielāks nekā tradicionālo durvju zvans, lai nodrošinātu pietiekamu elektroenerģijas ražošana

* Kā pāra signāli *

Pārī savienošanas metode: nospiediet un turiet mūzikas uztvērēja pogu apmēram 5 sekundes (gaisma ir ieslēgta), atbrīvošanas skaļuma regulēšanas taustiņš, pēc tam nospiediet pogu nekavējoties, signāls ir veiksmīgi savienotas pārī.

* Kā mainīt un bloķēšanas mūziku? *

Nospiediet un turiet mūzikas pogu, ar uztvērēju, pirms pievienošanas strāvas kontaktligzdu.Iespraudiet strāvas kontaktligzdas līdz gaismas uztvērēja iedegas, atbrīvošanas mūzikas pogu, nospiediet mūzikas taustiņu, lai pielāgotu mūzikas izlases signālu, nospiediet un turiet mūzikas pogu, atkal līdz brīdim, Kad gaisma ir ieslēgta, nospiediet divas reizes raidītāja nekavējoties un mūzika ir bloķēts veiksmīgi.

* Iepakojumā Sīki *

Iekštelpu uztvērējs Āra raidītājs Angļu lietotāja rokasgrāmata Abpusējo līmlenti

* Piezīme ĀS Versija *

Dārgais,šo durvju MUMS/ES/UK Plug-in.Mēs kuģis ASV plug +ĀS adapteri, lai jūs varētu izvēlēties ĀS versija.

Lūdzu, saprotiet, tas pirms pasūtījuma.Paldies vēlreiz!

Self powered pogu

Nē battey nepieciešams, nospiediet spiedpogu.Kinētiskā enerģija tiek pārvērsta elektriskā enerģija.

58 Dziesmas / 4 faili Apjoms pēc Izvēles

58 melodijas un 4 failu apjoms jūsu izvēles,jūs varat izvēlēties regulāri,un nejūtos garlaicīgi.Izvairīties no to pašu gredzenu ar kaimiņiem.

Ūdensizturīgs Pogu

Ūdensizturīgs pārsegs ir ieteicams plašāk izmantot smago lietus

ES/ASV/UK Plug Jums Izvēlēties

Mēs kuģis ASV plug +ĀS adapteri, lai jūs varētu izvēlēties ĀS versija.

200 metri saņem attālums(atklātā vietā)

1.Saņēmēja attālumu var ietekmēt vidi vai šķēršļiem 2.Pogas nevar laist dzelzs durvīm, kas jūs pasargātu signālu.Mēs iesakām, ka poga ir novietota blakus dzelzs durvis. 3. Turklāt, uztvērējs nedrīkst laist pie mikroviļņu krāsnī vai radio, kas varētu traucēt signālu.

* Par Kuģniecības *

Ja veiksit pasūtījumu,Mēs parasti nosūtītu objektus 3-5 dienu laikā, kad jūsu maksājums ir apstiprināts.Jo mums ir darīšana ar daudz pasūtījumus katru dienu,tāpēc laiks ir atšķirīgs arī.lūdzu, lūdzu pacietīgi gaidīt un atvainojamies par sagādātajām neērtībām jums.

* Uzmanību *

Jūsu sūtījums tiks piegādāts tieši uz jūsu adresi, bet dažreiz paku nepieciešams doties uz vietējo pasta nodaļu, lai uzņemt.Lūdzu, lūdzu, ņem savu izsekošanas numuru uzņemt savu gabalu uz laiku, pretējā gadījumā jūsu sūtījums tiks nosūtīts atpakaļ uz asv.ja jums ir kādas problēmas, par to, vienkārši justies brīvi ļaut mums zināt.Mēs vienmēr esam šeit, lai u.

Tagi: doorbel, zmodo smart durvju zvans, bezvadu doorbel, zvans bezvadu, video xiaomi durvju zvans, mājas gredzens bell skaņas, cacazi balts bezvadu durvju zvans, mazs video durvju zvanu, mājās gredzenu, vedio durvju zvans bezvadu.

Datu lapa

Darbs Padoms Mūzikas un LED Flashing Padomi
Modeļa Numurs SLFA60
Izmantot Telpās Mājas biroja villa slimnīcas, skolas, rūpnīcas
Sertifikācija ROHS
Ar Dāvanu komplekts kastē
Iezīme Ūdensizturīgs Bezvadu Nē Akumulatora Nepieciešams Durvju Zvans
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ūdensizturīgs Jā(Raidītājs)
krāsa Melna/Balta
Detials 1 2 Taustiņš 1 2 3 Uztvērējs
Barošanas Avots AC
Saņem attālums 200M Attālās (atklātā teritorijā)
Recevier Plug ES/ASV/UK Plug-in AU adapters
Raidītāja jauda Kinētiskā Durvju Zvanu (bez akumulatora nepieciešams)
Apjoms 4 failus pēc izvēles
Raidītājs Ūdensizturīgs Pakāpe IP44
Strāvas Padeve AC110V-220V-240V
Veids Doorbells
Zīmola Nosaukums Salifelink
Zv. Sign. 58 zvanu toņi
Durvju Tips Bezvadu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

CACAZI Bezvadu Ūdensizturīgs Durvju Nav Baterijas Nepieciešams 58 Chimes ES/ASV/UK Plug Self-Powered Durvju zvanu Mājas Bezvadu LED Gredzens Zvani

CACAZI Bezvadu Ūdensizturīgs Durvju Nav Baterijas Nepieciešams 58 Chimes ES/ASV/UK Plug Self-Powered Durvju zvanu Mājas Bezvadu LED Gredzens Zvani

Saistītie Produkti: