Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" jauns wow cdp Ar bluetooth usb led kabelis V5.0012 OBDII automašīnu un kravas automašīnu skeneris vd ds150e cdp par delphis obd2 dignostic rīks

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.64

-16%

€17.63

Kopīgot

Vairāk informācijas

RM16880870747152578

Dārgie draugi, laipni lūgti manā Veikalā:)

Mums ir Īsta Fabrika, Zemāko Cenu!

Visi skeneri ir SŪTĪT ar Čaumalu.

ja jūs vēlaties redzēt vairāk Oriģinālu Attēlus,

Lūdzu, sazinieties ar mums, mēs nosūtīsim jums:)

Par Programmatūru:

1: 2016 R0(ar JAUNU keygen): jaunākā versija,pievienot dažas vairāk automašīnu atbalstu pirms 2016 gadu. 2016.R0 ir keygen cd, jūs varat aktivizēt ar sevi.

2: 2015.3(ar keygen): CD, tur ir Keygen, jūs varat aktivizēt ar sevi, ja jums ir dažas problēmas, kas, jūs varat sazināties ar mums.

WOW CDP Programmatūras V5.008/V5.0012 Iezīmējiet

Suport 10 Valodās(vajadzētu izvēlēties vienu no valodu):

Čehu, Holandiešu, Angļu, Franču, Vācu, Ungāru, Itāliešu, Poļu,

Serbien,Portugāļu

Par Sistēmu:

atbalsta datoru sistēmas: XP,WIN7,WIN8 (32 bitu un 64 bitu), UZVARĒT 10 sistēmas 32 bitu sistēma ir stabila,WIN10 sistēmas 64 bitu sistēmā, ir atkarīgs no datora konfigurācijas.

Par Funkcija:

varat rīkoties šādi:

*Ražošana īpašās sērijas diagnosticēt

*Skenēšanas funkcija

*EOBD/OBDII komunikācijas

*Sērijas Sistēmas

*Motora

*Aizdedzes

*Klimata

*ABS

*Pakalpojumu reset

*VID

*Imobilaizers

* * * Instrumenta

*Ērta sistēma

*Pārnesumkārbu, utt.

Funkcijas:

Ar AUTOMAŠĪNĀM, jums ir iespēja veikt konkrētu zīmolu diagnostika, automobiļu un vieglo autofurgonu no 1988. gada.Kopā 47 dažādu marku.Ar KRAVAS programmatūras pakotni, jums ir iespēja veikt konkrētu zīmolu diagnostika, vieglo un smago kravas automobiļu, autobusu un piekabju no 1995. gada.

Kopā 37 dažādu zīmolu.Diagnostikas programmas VISPĀRĒJAIS ir paredzēti tiesību aktos, pamatojoties diagnostika, kas speciāli paredzēti emisiju saistītās kļūdas kodus.VISPĀRĒJS ir iekļauts automašīnas un KRAVAS AUTOMAŠĪNAS paketes.

Multiplexer funkciju, 2xHS VAR (ISO 11898-2), SW VAR (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL un (SPI, analog, jo, 5volt ārā).

Multi-Funkcijas:

LIDOJUMA PARAMETRU REĢISTRATORS

Ar lidojuma parametru funkciju, varat ierakstīt parametri reālajā laikā, kamēr jūs vadāt transportlīdzekli.Ierakstīšanas laikā, jūs varat, ar, un, nospiežot pogu, izceltu īpašo kļūdas, lai jūs varētu izpētīt konstatētas kļūdas vēlāk.TKS ir aprīkots ar iebūvēto atmiņu, tādējādi novēršot nepieciešamību līdzi datoru.Atmiņas grozā nav iekļauti iepakojumā .

MULTI-KRĀSU INDIKATORS

Ar multi-krāsu indikators par TCS, jums ir pilnīga kontrole diagnostikas procesu.Dažādu krāsu un skaņu pārraida statusu un izvietošanu indikators, kas ļauj jums redzēt to no tālu.Piemēram, ja indikators vietnieki starp zilu un zaļā TCS ir komunikācija ar transportlīdzekļa vadības bloku.

SAVIENOTĀJS AR LED

Lai atrastu diagnostikas savienotājs, automašīnā ar vieglumu, pat ja tas atrodas tumšā un nepieejama vieta, tur ir LED par 16-pin savienotāju, lai palīdzētu jums līdzi.Atrašanās vieta un konstrukcija ļauj gaismas darboties pat tad, kad, izmantojot adaptera kabeli, lai transportlīdzekļi bez 16 pin diagnostisko ligzdu.

SPRIEGUMA PĀRBAUDE

Kad TKS ir savienots ar transportlīdzekli, vienības pārbaudīs akumulatora spriegums transportlīdzekļa un automātiski pielāgo sevi transportlīdzekļa sprieguma līmeni, 12 vai 24 volti.Ja spriegums kļūst pārāk augsta vai pārāk zema, Tā brīdina ar skaņu un gaismu, un jums arī tiks paziņots, izmantojot akumulatora ikona mūsu diagnostikas programmatūru.

ŠASIJAS VIN NUMURU

Mūsu AUTOMAŠĪNĀM programmatūru, mums ir viedas funkcijas, kas ļauj nolasīt šasijas numuru no transportlīdzekļa, kas jūs vēlētos, lai diagnosticētu.Tas nodrošina, ka tiesības modeli un gadu tiek izvēlēta automātiski.Turklāt, dzinēja kods transportlīdzekļu, kas ir plaši pieejami tirgū, ir arī izvēlēta automātiski.

ISS

Inteliģentās Sistēmas Skenēšanu (SKS) skenē ar visas sistēmas, transportlīdzekļu un parāda kļūdas kodus, kas glabājas katra sistēmas.Tas ietaupa laiku, un jūs saņemsiet ātru pārskatu par faktisko stāvokli visā vagonā.Kad SKS ir pabeigta, jūs varat izvēlēties īpašu kontroles sistēmu, lai analizētu rezultātus arī turpmāk.

ISI

Inteliģentās Sistēmas Identifikācijas (ISI) identificē un izvēlas automātiski veida kontrolieris, kas ir uzstādīts transportlīdzeklī.Tas nodrošina, ka diagnostikas sesiju ir veikta pareizi, ar pareiziem parametriem, kā nepieciešams.

ZIŅOJUMU FUNKCIJA

Saskaņā ar šo funkciju cilnes, jums būs iespēja redzēt pielāgojumus un korekcijas, kas ir iespējams par konkrētu transportlīdzekli bez transportlīdzekļa tuvumā.Kopā ar palīdzības tekstus kā vadlīnijas, jūs varat plānot un efektīvi savu darbu, pat ar sarežģītām situācijām.

OBD-FUNKCIJAS

TCS ir aprīkots ar unikālu multiplexer tehnoloģijas, kas ļauj to izmantot visu veidu transportlīdzekļiem, neatkarīgi no sprieguma līmeni un komunikācijas standartus.Attiecībā uz tiem transportlīdzekļiem, kas neizmantojiet standarta 16-pin savienotāju, mēs piedāvājam visu, kas sertificēti un pielāgotus adapteri kabeļi un komplekti.

UNIVERSAL

Lielākā daļa OBD funkcijas, piemēram, korekcijas un programmings, tur ir sīki norādījumi un palīdzības tekstus, lai palīdzētu jums jūsu diagnozi strādāt.Jūs atradīsiet detalizētu informāciju par priekšnoteikumiem, sagatavojot un īstenojot dažādas funkcijas; nodrošināt pat vissarežģītākās funkcijas vienkārši veikt

Tagi: obd2 skeneris, delphi ds150e, delphi diagnostikas ds150e, obd2 vci, ds150e, 2 vīksna, drošinātāju kastē pin, auto diagnostikas iekārtas, wow snooper "eiropa 2020" wurth, warcraft wow.

Datu lapa

Vienuma Tips Auto Diagnostikas Kabeļi un Savienotāji
Postenis Svars 0.6kg
Jauda PW
Programmatūras Versija 5.008R2
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Modeļa Nosaukums SC017B
Objekta Garumu 10inch
Spriegums V
Materiāla Tips Plastiskā Un Metāla
Postenis Augstums 6inch
Darbības Lieliska /spēcīga un stabila
Elektroniskā No
Objektu Platums 8inch
Īpašas Pazīmes Bluetooth
Pakalpojums Labākais
Garantijas laiks 1 gadu kvalitātes garantija
Zīmola Nosaukums VD DS150E CDP
Piegāde Ātrs un Drošs
Aparatūras Versija Jaunākās

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" jauns wow cdp Ar bluetooth usb led kabelis V5.0012 OBDII automašīnu un kravas automašīnu skeneris vd ds150e cdp par delphis obd2 dignostic rīks

Saistītie Produkti: