Jauns Izpārdošana
Golf 7 / 7.5 Volkswagen Sēdekļa Regulēšanas Poga melna ABS Uzlabot pūles, apdares 2016 2017 2018 Skatīt lielāku

Golf 7 / 7.5 Volkswagen Sēdekļa Regulēšanas Poga melna ABS Uzlabot pūles, apdares 2016 2017 2018

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€17.43

-14%

€20.50

Kopīgot

Vairāk informācijas

(Kā mēs zinām, automašīnu versijas/veidiem ir LIELS atšķirība lielākajā daļā valstu.Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu auto ir tāds pats, kā mūsu bildes redzams pirms jūsu pasūtījumu, paldies)

KĀ PASŪTĪT

PAR MUITAS

Vairumā gadījumu,pircējs nav jāmaksā nekādas muitas,mēs paziņo, ka tā ir kā dāvana un mazāku vērtību, lai izvairītos no nodokļa.bet dažreiz som valstīm,muitas amatpersona var būt stingra.mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas nodevu,lūdzu pārbaudiet muitas politika pie sava lūdzu,piemēram, brazill,polija,itālija.Ja jums ir nepieciešams, atzīt nekustamā vahe par parcle,lūdzu, pastāstiet mums, ka lai ar īsziņu,e-pastu vai trademanager.

PAR MAKSĀJUMU

1)mēs pieņemam alipay,west union,tt,visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2)maksājums ir jāveic whthin 3 dienas kārtībā. 3)ja jūs nevarat kases immediataly pēc izsoles tuvu,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz paymants ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

ATSAUKSMES

Jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis, Lūdzu, mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5star.Ja jums ir neapmierināti jebkāda iemesla dēļ,lūdzu, dodiet mums iespēju, lai padarītu to labi, un nav iespējams ātri atstāt negatīvās/neitrālās atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu ikvienu strīdu,

PAR KRĀSU ATŠĶIRĪBA

Visi objekti tiek veikti natūrā,bet dažkārt sakarā ar gaismas vai fotografēšanas leņķis atšķiras,un personas izpratne par dažādu krāsu radīs krāsu atšķirība problēma,šī problēma nepieder kvalitātes problēmas.ja domas pie krāsu,lūdzu, esiet uzmanīgi, lai nopirktu.

Tagi: sēdekļa maiņa, rokturis sēdekļa, skoda karoq apdare, sportsvan, golfa 6 jumta, golfa 7.5 gti, 5g0 golfs, rezerves bez piepūles, istabas augu plaukta, vw golf 7 logotipu, emblēmu.

Datu lapa

Materiāla Tips ABS
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9000
Zīmola Nosaukums BEN.LIGZDA
Īpašas Pazīmes Apdare
Modeļa Nosaukums Sēdekļa Regulēšanas Poga
Vienuma Tips Sdvietas, Ķeblīši & Accessoires
Postenis Svars 0.2kg

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Golf 7 / 7.5 Volkswagen Sēdekļa Regulēšanas Poga melna ABS Uzlabot pūles, apdares 2016 2017 2018

Golf 7 / 7.5 Volkswagen Sēdekļa Regulēšanas Poga melna ABS Uzlabot pūles, apdares 2016 2017 2018

Saistītie Produkti: