Jauns Izpārdošana
4/8/10/12pcs 17mm Metāla Pogas Iestatīt Tūlītējo Nav Šūt Pogas, Retrol Jean Pogas Apģērba Piederumi Skatīt lielāku

4/8/10/12pcs 17mm Metāla Pogas Iestatīt Tūlītējo Nav Šūt Pogas, Retrol Jean Pogas Apģērba Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.78

-34%

€4.22

Kopīgot

Vairāk informācijas

Augstas kvalitātes materiāliem,-- Izgatavoti no augstas kvalitātes metāla, izturīgs un izturīgs, nav saliekt vai salauzt saskaņā ar pirkstu spiedienu, un ir ļoti strukturētas.

Galvanizācijas procesā-- izgatavots no metālu materiāliem, double-sided galvanizācijas process, spēcīgs un izturīgs, skaistu un dāsnu.

Unikālo dizainu,--noņemams sprādzes dizains: jaunas sprādzes dizainu, ne šūšanas nepieciešams, vienkārša uzstādīšana, vienkārša demontāžu, spēcīgs un izturīgs.Kartes slots dizains: jaunas groove dizains, izmantojot kvadrātveida groove griešanas tehnoloģija pogas, lai izvairītos no slīdēšanas .

Noņemama un Atkārtoti--gudrs iebūvēts pavasarī ļauj pogu, lai ir noņemams precizitātes konstrukcija, kas ļauj atkārtoti izmantot.

Viegli Pogai tērzēšanas-- pagarināt vai saīsināt bikses " lielums ir gabals kūka!Mūsu nomaiņa pogām dod tūlītēju papildu telpas, kad jūsu jeggings ir pārāk saspringts, vai samazināt biksēs' vidukļa izmēru, ja tas ir pārāk vaļīgs.Mūsu nomaiņa bikses poga dos jums papildu 1" telpas vai samazināt par 1 izmēru" jūsu vidukļa uzreiz.

Tagi: Poga, pogu audums, kubiskā cirkonija koreja, gps strava, plier pogu džinsi, aviācijas metāla pogas, vīriešu džinsa pogu, 17mm bumbu, pogu dekors, mētelis pogas set.

Datu lapa

Stils flatback
Iestatīt Tipu
Pogu Tipa Kāta Pogu
Materiāls Acryl
Apdare NAV
Modeļa Numurs Džinsu Pogu
Forma KĀRTA
Technics Segtās
Iezīme Niķeļa-Bezmaksas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids, Vairumtirdzniecība No

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

4/8/10/12pcs 17mm Metāla Pogas Iestatīt Tūlītējo Nav Šūt Pogas, Retrol Jean Pogas Apģērba Piederumi

4/8/10/12pcs 17mm Metāla Pogas Iestatīt Tūlītējo Nav Šūt Pogas, Retrol Jean Pogas Apģērba Piederumi

Saistītie Produkti: