Jauns Izpārdošana
Traks Smith Īsta Āda Roku darbs Automobiļu Atslēgu Vāks Ferrari Augstas kvalitātes Full Graudu Pātagot Mātes Tēva Diena Dāvanu Skatīt lielāku

Traks Smith Īsta Āda Roku darbs Automobiļu Atslēgu Vāks Ferrari Augstas kvalitātes Full Graudu Pātagot Mātes Tēva Diena Dāvanu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€53.92

-52%

€114.72

Kopīgot

Vairāk informācijas

Roku darbs dārzenis miecētas āda automašīnu atslēgu segtu Mūsu ādas automašīnas atslēgas segums ir izgatavots no augu miecētas ādas ,kas nesatur kaitīgas vielas cilvēka organismā, ir tikai viens ādas, kas var būt saskare ar ādu tieši.Ideāli piemēroti automašīnas galvenais,parādīt savu unikālo stilu, kas Izstrādātas saskaņā ar oriģinālu automobiļu atslēgu,reproducēt sasist, forma, līnija, skaistumkopšanas un precīzi, parādīt savu unikālu stilu.

Piezīme:

1. Šo preci ir segtu savu atslēgu fob, ne tostarp ATSLĒGAS FOB.

2. Jo, pat ja auto modelis ir tāds pats, automašīnas atslēga var būt dažādi

pamatojoties uz dažādiem ražošanas gadā, tāpēc, lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu Atslēgu Fob

ar attēlu pirms pirkšanas.

Skaists un Izturīgs ādas malas, Mums nav nepieciešams krāsot ar edge eļļa.Ādas malas kļūs spīdīgs pēc craftman puses, pulēšana neskaitāmas reizes,skaista un tā nebūs jāizstājas.

Skaista un Izturīga rokas iesiešanas līnijas Pēc pieciem gadiem no ādas meistarība, mēs zinām, ka seglu iesiešanas līnija izskatās vislabāk un izturīgs.Roku caurumošanas seglu izšūšanas varat fit automašīnu taustiņu, lai izveidotu perfektu fit, skaists un izturīgs līnijas.

Vecākais nerūsējošā tērauda atslēgu, gredzenu, Pat skrūves ir arī izgatavoti no nerūsējošā tērauda,nav viegli izbalināt, nav viegli peel off.

Par Crazy Smith markas Automašīnas ir laika pārvaldības un identitātes simbols; auto atslēgu komplekti, ir kultūras gaumi.Rūpniecības ražojumiem ir vienmēr trūka roku, padarot to tekstūru.Mēs esam pavadījuši gandrīz divus gadus, apmeklēja vairākas core ādas rūpnīcu Eiropā, testēts simtiem ādas materiāliem, un paredzēti tūkstošiem automašīnu taustiņš vāciņa zīmējumu.Mēs esam apņēmušies, lai poļu un valdziņu ar roku.

Par Ražošanas Procesu Katram auto atslēga vāciņu, ņem desmitiem stundas, pēc 28 procesu 4 reizes burnish, un seglu izšūšanas ar roku.

Par Āda Āda, 1: Itālijas Augu Miecētas Ādas-Super Vintage Ādas,

Itālijā ražots,izmantojot seno procesā no augu izcelsmes miecvielu, ar unikālu plastiskums un nesatur kaitīgas vielas cilvēka organismā, ir tikai viens ādas, kas var būt saskare ar ādu tieši.Un tikai augu miecētas ādas, var būt vairāk un vairāk spilgti laikā, izmantojot .Saskaņā ar autoritatīvā testēšanas SGS,produktu nodots ASV FDA un ES vides aizsardzības standartiem,un nav piesārņojums tika konstatēts visās 25 vides rādītāji pārbaudīta.Ādas 2 : Francija Al-ilga kazādas-Top luksusa Ādas

Āda top luksusa zīmolu modes un skaistumkopšanas produktus,norobežota ādas,izgatavota Francijā,ar augu-miecēšanas procesā,firmless,stingru tekstūru un modes krāsu.

Par Iepakojums 1 gab., Ādas Automobiļu Atslēgu Gadījumā (bez atslēgas ) 1 gab Zamšādas spodrināšanas drānu Nāk ar izsmalcinātību koka kastē, lieliska ideja dāvanām, lai automašīnu īpašniekiem Visu paketi uzstāt uz izmantošanu no priežu baļķiem,nav krāsota kokvilnas somas, aizpildot izmantojot Madagaskara ir Lafite zāle,visi ir pārstrādājams, dabīgs materiāls.

Tagi: gloks t krekls, gloks krekls, pistole krekls, turiet krekls, cilvēks tshirt trusis, trakie cilvēki, zaķis vīrietis, trakais trusis, zaķis vīriešiem, hare krishna.

Datu lapa

Auto atslēga vāciņu fit ferrari
Iezīme Roku darbs šūšanas skaistu izšūšanas rindā
Zīmola Nosaukums CrazySmith
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ādas Dārzenis Miecētas Āda
Svars about 0.2 kg
Materiāla Tips Ādas
Ražošanas Process roku ādas amatniecības
Stils Skaits CS086
Ādas Tips Full graudu pātagot vai kazādas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Traks Smith Īsta Āda Roku darbs Automobiļu Atslēgu Vāks Ferrari Augstas kvalitātes Full Graudu Pātagot Mātes Tēva Diena Dāvanu

Traks Smith Īsta Āda Roku darbs Automobiļu Atslēgu Vāks Ferrari Augstas kvalitātes Full Graudu Pātagot Mātes Tēva Diena Dāvanu

Saistītie Produkti: