Jauns Izpārdošana
Mobilā tālruņa turētājs magnētu magnētisko bāzi viedtālrunis, universālais Magnētiskais turētājs mobilo automašīnas paneļa Skatīt lielāku

Mobilā tālruņa turētājs magnētu magnētisko bāzi viedtālrunis, universālais Magnētiskais turētājs mobilo automašīnas paneļa

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.14

Kopīgot

Vairāk informācijas

Magnētiskā mobilā tālruņa turētāju automašīnas

-Ar šo magnētiskā stāvēt Jūs varat veikt jūsu viedtālrunis auto droši un ērti .Pateicoties magnēta sistēma un plašs kontaktu ar virsmu, mobilā būs perfekti nostiprināts ar skavu un jūs varat saglabāt jūsu acu uz ceļa, tikai, kam novirzīt izskatās konsultēties ar GPS vai brīvroku.Tikai izmantot iekļauti magnētu, lai jūsu mobilo iespējams piestiprināt pie pamatnes.

-Piedāvā Izsmalcinātu, minimālisma dizains Ar metāla apdari uz malām, tāpēc tas ir ļoti diskrēta, un Tas dos jūsu paneļa stilīgs stilu .Tā ir saderīga ar lielāko transportlīdzekļiem, kā tas ir piestiprināts ar spēcīgu līmi uz daudziem virsmām.Tāpat tas spēj noturēt liela izmēra mobilo telefonu bez problēmām.

-Viņš ir Daudz pieteikumu, Jo jūs varat to Izmantot arī, lai labotu savu taustiņus, mājas ieejas, vai lai pārbaudītu receptes uz jūsu mobilo kamēr jūs esat virtuvē .Jums izvēlēties, kā jūs to izmantot, bet jūs vienmēr ir pievilcīgs un funkcionāls atbalsts, lai jūsu viedtālrunis un citus objektus.

SPECIFIKĀCIJAS

Materiāls: metāla Sakausējums Izmērs: 7x1.8x0.5cm Darbojas ar divām daļām: magnētiskās pamatnes un līmi magnēts viedtālrunis

Visi mūsu sūtījumiem, ir izgatavotas no Londonas (Spānija), tajā pašā dienā (darba), par kuru iegādi ir veicis, tik ilgi, kā tas notiek pirms 13:00.Tāpēc, pirms iegādāties, ir svarīgi, ka jums pārbaudīt, ka piegādes adrese ir pareizs, jo pēc apstrādes savu paketi, būs iespējams veikt izmaiņas.

Piegādes laiks ir aptuvena.Šajos laikos nav jāņem vērā dažādi faktori, kas varētu nosacījumu paredzamo piegādes laiku sākumā.

-Ja jums ir kādas problēmas ar piegādi vai preci, mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu sazināties ar mums tieši, kā mēs vienmēr dod jums risinājumu.Mūsu mērķis ir apmierināt visu mūsu klientu, un negatīvu vērtējumu nav atrisināt jūsu neveiksmi.

Mūsu apņemšanās ir gandarījums par visiem mūsu klientiem, Mūsu garantiju, tūkstošiem reižu mēs jau esam sasnieguši to.Jūtieties brīvi sazināties ar mums, jebkura veida izplatību.

Ja jums nepieciešams sazināties ar mums darīt, izmantojot Iekšējo ziņojumu .Ja vēlaties, varat arī zvanīt mums uz: 91 231 82 27 , laikā no L-V 9:00-14:00.Mēs centīsimies sniegt jums labāko risinājumu, lai jūs varētu būt daļa no mūsu garš saraksts apmierināti klienti.

Tagi: paneļa stiprinājums, paneļa tālruni, auto turētājs tālruni, automašīnas paneļa turētājs tālruni, paneļa gps turētājs, turētājs tālruni, turētājs frāze, turētājs id, tālrunis stāvēt, STĀVĒT.

Datu lapa

Izcelsme ES(Izcelsmes valsts)
Magnētiskā
Ir Runātājs No
Materiāls alumīnija sakausējums
Zīmola Nosaukums Universal
Izmantošana Auto
Lādētājs No

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mobilā tālruņa turētājs magnētu magnētisko bāzi viedtālrunis, universālais Magnētiskais turētājs mobilo automašīnas paneļa

Mobilā tālruņa turētājs magnētu magnētisko bāzi viedtālrunis, universālais Magnētiskais turētājs mobilo automašīnas paneļa

Saistītie Produkti: