Jauns Izpārdošana
WOFEA Bezvadu WIFI bezvadu GSM Signalizācijas Sistēmas SIM GSM Mājas RFID apsardzes pakalpojumi, Apsardzes signalizācijas, Drošības LCD Touch Keyboar durvju kustības Sensoru komplekts Skatīt lielāku

WOFEA Bezvadu WIFI bezvadu GSM Signalizācijas Sistēmas SIM GSM Mājas RFID apsardzes pakalpojumi, Apsardzes signalizācijas, Drošības LCD Touch Keyboar durvju kustības Sensoru komplekts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€63.69

-30%

€90.99

Kopīgot

Vairāk informācijas

Pieskarieties tastatūras ,Redzams krāsu displejs , balss uzvednes, viegli, izmantojot

Atbalsta Angļu,Krievu,Spāņu,Poļu,Vācu, Francijas,Itālijas,Ķīnas Bezmaksas Ieslēdzamas.bet ir tikai angļu rokasgrāmatu grāmatu.

Modinātājs ar SMS notince , trauksmes zvanu, lai pro-set alarm skaits , APP ziņu push strādāt gan GSM sim kartes un wifi 2.4 G tīkla

Noteikt laika konsoles auto /neitralizēto ,kad esat ārpus telpām ,signalizācijas sistēma automātiski bruņoto šajā laikā , Kad tu atgriezies mājās , un signalizācijas sistēma automātiski diarmed pirms jūsu ierašanās mājās.

WIFI / GSM / intraneta signalizācijas sistēma: APP push,SMS,Balss uzraudzības,iekštīkla centrs utt.Atbalstu dažādiem signāla kanāli.Baudīt inteliģentas dzīvības.New smart uzņēmējas: HD 2,4 collu TFT krāsu ekrānu,pilna balss norādes.pogas sensitīvu darbību,vairāk vienkārši.Angļu/krievu/spāņu/vācu/poļu/Ķīnas ieslēdzamas: Atbalsta multi-valodu izvēlne, displejs, balss darbība liek un trauksmes SMS uzstādījumi.GSM tīkla automātisko korekciju,lai nodrošinātu precīzu pulksteni,atbalsts laika zonas iestatījumi, Ērti multi-zonu piemērošanu.Attālināti uzraudzības signāls: Ja nelaimes iebrukumu,tālruņa attāli saprast situāciju,augsta decibela dzīvot signālu izmantojot uzņēmēja savlaicīgu skalu,nosūtiet SMS paziņojums,APP ziņu push.Konfigurēt RFID kartes: Konfigurēt 2 RFID kartēm,Atbalsta 100 mācību/glabāšanas vietu, tālvadības pults, RFID kārtis un bezvadu detektors.Vairāku zonu atrašanās vietas iestatījumi, Piemēram, vārtiem,halle,SOS,guļamistaba,Logu,lodžiju,perimetra,dūmi,gāze, Oglekļa monoksīds,ūdens noplūdes utt zonas nosaukums iestatījumi. 5 veidi aizsardzības zonas iestatījums: Parastās zonā,palikt plaukstas,24 stundu avārijas zonā,slēgta zona, durvju zonu,dažādām vajadzībām.Savlaicīgu paziņojumu: Kad Ārējā strāvas zuduma,iebūvēta akumulatora lādiņš ir zems,APP push un SMS paziņojumu.Kad Ārējie barošanas panākumus,APP push.Kad Aizskart signāls,SMS paziņojumu. 5 grupām, iepriekš iestatīts modinātājs tālruņa numuri: SMS on/off un skala on/off var iestatīt, attiecīgi.Laiks roka un atbruņot: Iestatiet roku un atbruņot iepriekš,tāpēc, ka dzīve ir droša katru dienu.Kavēšanās funkcija: Lietotājs var noteikt roku kavēšanās un signāla aizkavēšanos saskaņā ar paša vajadzībām.Pievienot kameru: Darbs ar kameru,kad Nejauši iebrukumu, Jūs varat attāli pārraudzīt situāciju nekavējoties, runāt un skandāla prom zagļiem.

Produkta reālu šāvienu

Trauksmes APP andriod un iphone

Paketē iekļauts:(Nav piegādes orignal iepakojumā)

Piezīme: Durvju sensors , kustību sensors, kas nav iekļauti akumulators

tālvadības pults 2 x

RFID x 2

bezvadu PIR sensors x 5

bezvadu durvju sensors x 9

barošanas x 1

vadu sirēnu x 1

Populārs Jautājumi

Q1. Kāpēc man Būtu instalēt drošības signalizācijas sistēma? -Galvenais iemesls ir tas, ka drošības signalizācijas sistēma aizsargā jūsu mājas un ģimeni, un sniedz jums pievienot mieru. -Drošības sistēma, kas arī pievieno vērtību jūsu mājās laikā tālākpārdošanas.Vairāk un vairāk cilvēki šodien ir bažas par break-ins, un meklē mājas ar signalizāciju. -Drošības sistēma, kas arī dod jums 5% līdz 15% samazināt homeowner apdrošināšanu, atkarībā no jūsu apdrošināšanas kompānija.

Q2. Cik grūti ir tas, lai instalētu drošības signalizācijas sistēmu?Faktiski, nav iekārtas bezvadu ierīces ierīci, kas var būt paslēptas no redzesloka, un vienkārši jāiesprauž standarta kontaktligzdas.Sensori var novietot tur, kur tie nepieciešami, lai vislabāko aizsardzību.Sirēnas sveces sienas kontaktligzdā vai vadības paneļa.Galvenais ir portable.Bezvadu mājas drošības sistēmu, kas izmanto mazas radio raidītājiem, nevis vadiem, lai nosūtītu nepieciešamos signālus starp sistēmas sensorus un vadības panelis.Tas nozīmē, ka nav urbšana nepieciešams, un jūs varat veikt sistēmas ar jums, kad jūs pārvietot.

Q3. Cik tas maksās?Šajās dienās, bezvadu drošības sistēmas mājas vai uzņēmumus, kas ir diezgan pieņemamām cenām, jums būs jāmaksā tikai par aprīkojumu.izmaksas būs atkarīgas no faktiskā vienumus, kas jums izvēlēties, lai jūsu sistēma, mieru prātā, ka šāda līmeņa home security parādīs jums ir nenovērtējama.

Q4.Vai jūs piedāvājat kādu garantiju par trauksmes sistēma?Jā, mēs nodrošinām garantiju par Drošības Signalizācijas, laiku, pamatojoties uz konkrētu preču (baterijas neietilpst).Kā jūs zināt, ka dažreiz ir, lai pievērstu papildu izmaksas un laiku, kas galu galā radīt vairāk izmaksu, nekā jūs iegādāties labas kvalitātes, viens.Mēs nekad novārtā produktu kvalitāti, lai nodrošinātu pastāvīgu pārdošanas apjomu.

Q5. Kāda ir atšķirība starp "GRŪTI VADU" vai "BEZVADU" Sistēmas?Grūti vadu sistēma ir uzstādīta, ja pagrabā ir griesti ir nepabeigts.Tiny kontakti ir paslēpti durvju rāmī, vai logā labi.Faktiskā vadi ir no redzesloka.Par gatavo pagraba griestiem vai papildinājumiem, pārsniedzot sākotnējo fonds bezvadu raidītāju, izmanto, lai nosūtītu signālu uz vadības panelis.Galvenokārt, mēs piedāvājam bezvadu signalizācija.Pabalsts bezvadu ir kas bez vadiem starp komponentiem, signalizācija ir viegli uzstādīt, tur¡s nekādu kaitējumu mājas dekoru vai paklāji pacelt.

Tagi: signalizāciju, drošības, wofea 433, bezvadu motorollera signalizācijas, signalizācijas sistēmas, drošības kameras mājas wi-fi gsm, rfid tagu, gsm, vadu signalizācijas sistēma, trauksmes mājas wifi, apsardzes signalizācijas sistēmas smart home, signalizācija gsm sistēmas, portatīvo wifi signāla.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums wofea
Rokasgrāmata grāmata angļu
Joslu Skaits 100gab bezvadu sensoru
Jauda DC5V
Izmērs 185*125*14.7mm
valodu atbalsts Angļu,Krievu,Spāņu,Vācu,Poļu,Francija,Itāļu,Ķīniešu
Savienojuma Veids Bezvadu
GSM Diapazonā 850/900/1800/1900Mhz
Pieskarieties Tastatūras LCD Displejs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Paroli Tastatūras
Displejs
Modeļa Numurs WF-PG103
krāsa melns
Video saskarne
Komplekts Konfigurācija Durvju/Logu Sensors
Tīkls WiFi + GSM
Signāla Tips Modinātājs
bezvadu darbību, jums 433mhz
WIFI Standarts 2.4 G 802.11 b/g/n
Bruņojuma Veids FR Tālvadības kontrolieris
Atpakaļ uz augšu akumulators Rezerves li-lion akumulators

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

WOFEA Bezvadu WIFI bezvadu GSM Signalizācijas Sistēmas SIM GSM Mājas RFID apsardzes pakalpojumi, Apsardzes signalizācijas, Drošības LCD Touch Keyboar durvju kustības Sensoru komplekts

WOFEA Bezvadu WIFI bezvadu GSM Signalizācijas Sistēmas SIM GSM Mājas RFID apsardzes pakalpojumi, Apsardzes signalizācijas, Drošības LCD Touch Keyboar durvju kustības Sensoru komplekts

Saistītie Produkti: