Jauns Izpārdošana
Eiropas Viesistabā Lustras Atmosfēru Mājās Keramikas Karājas Lampas Zāle, Restorāns Vienkāršas Gaismas Hotel Kristāla Lustras Skatīt lielāku

Eiropas Viesistabā Lustras Atmosfēru Mājās Keramikas Karājas Lampas Zāle, Restorāns Vienkāršas Gaismas Hotel Kristāla Lustras

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€99.54

Kopīgot

Vairāk informācijas

Materiāls: Cinka Sakausējums +stikls+kristāla+keramika

Izmērs/izmērs:

1 gaismas sienas gaismas W11*H30cm

2 gaismas sienas gaismas W 35*H30cm

6 gaismas-----Diametrs aptuveni 60*H50cm+ 50cm ķēdes(ķēdes garums ir pieprasīta,augstums ir regulējams)

8 gaismas-----kuru Diametrs ir aptuveni 80*H50cm+ 50cm ķēdes(ķēdes garums ir pieprasīta,augstums ir regulējams)

10 gaismas-----ar Diametru apmēram 100*H55cm+ 50cm ķēdes(ķēdes garums ir pieprasīta,augstums ir regulējams)

12 gaismas-----Diametrs aptuveni 850*H60cm+ 50cm ķēdes(ķēdes garums ir pieprasīta,augstums ir regulējams)

15 gaismas-----ar Diametru apmēram 100*H55cm+ 50cm ķēdes(ķēdes garums ir pieprasīta,augstums ir regulējams)

18 gaismas-----ar Diametru apmēram 100*H55cm+ 50cm ķēdes(ķēdes garums ir pieprasīta,augstums ir regulējams)

Lightsource & spuldzes turētājs:E14/E12 gaismas avots , 6/8/15 bulbs/lights*3-5W(led) vai 12W(enerģijas taupīšanas spuldzes) vai 25W(Kvēlspuldze), gaismas avots/spuldzes nav ietverti (Ja nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums)

Krāsu:---skatīt attēlu detaļas

Spriegums: 110V - 240V (Pēc standarta spriegums pircēju valstīm)

Pirms pasūtījuma lūdzu lasīt šeit

1. Tas ir mūsu galvenais mērķis, pārliecinieties, ka jums ir patīkamu iepirkšanās pieredzi.Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu reitingu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Varbūt, ja paka nāk uz jūsu valstī ,jūs muitas lūgs jums ir jāmaksā ievedmuitas nodoklis ,ko nevar izvairīties ,jo visi valsts Muitas un Valdības nepieciešams aizsargātu Vietējo rūpniecību.

2. Mēs strādājam, lai izpildītu jūsu prasības.Bet, ja jums ir kādas problēmas, kad saņemt sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pa ziņai, vai Tirdzniecības Vadītājs.Lūdzu, neatveriet strīdu, pirms sazināties ar mums.Mums ir vairāki augstas kvalitātes Zelta Pārdošana klientu apkalpošanas būs saņemt atpakaļ uz jums 24 stundu laikā, viņi dos jums visvairāk profesionālu risinājumu.

3. Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies atrisināt visus jautājumus.Lūdzu, dod mums iespēju risināt jebkuru problēmu.Paldies par jūsu pūles, lai padarītu šo pārdošanas un pirkšanas pieredze laimīgs vienu.

4. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30days atpakaļ no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk nekā 7days.Tiek uzskatīts, izmantot, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI RLACEMENT.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

5. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

6. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU LIELA SUMMA, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Tagi: mūsdienu chandelie, karājas mazs lustra, chandelie crystal, 3d ilūziju, lukturi led, lustra, lustras, spilgti mājas apgaismojums, stikla chandalier, chandelie, 3d pūķis lampas, mājas apgaismojums telpā.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Timebus
Gaismas Avots LED Spuldzes
Apdare Pulēta
Pamatnes Tips E14
Ir Spuldzes Iekļauts No
Slēdža Tips Spiedpogu Slēdzi
Garantijas laiks 2
Funkcijas Mājās, Keramikas Lampas
Barošanas Avots AC
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Spriegums 90-260V
Stils Mūsdienu
Ēnā Virzienā up
Modeļa Numurs sy8035
Sertifikācija VDE
Ir Regulējamas, No
Korpusa Materiāls alumīnija sakausējums
Instalācijas Veids Semiflush Mount
Vienuma Tips Lustras
Ēnā Tips Vitrāžas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Eiropas Viesistabā Lustras Atmosfēru Mājās Keramikas Karājas Lampas Zāle, Restorāns Vienkāršas Gaismas Hotel Kristāla Lustras

Eiropas Viesistabā Lustras Atmosfēru Mājās Keramikas Karājas Lampas Zāle, Restorāns Vienkāršas Gaismas Hotel Kristāla Lustras

Saistītie Produkti: