Jauns Izpārdošana
Op Amp Testeri Op Amp Detektoru Op Amp Partijas Noteikšanas Rīku 3000 Vienību Dienā Skatīt lielāku

Op Amp Testeri Op Amp Detektoru Op Amp Partijas Noteikšanas Rīku 3000 Vienību Dienā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€38.43

-7%

€41.33

Kopīgot

Vairāk informācijas

modname=ckeditor

1. Atbildēt uz sarežģītiem un gaistošo pētniecībā un attīstībā.Tirgus ir mainīgs.Jo īpaši tas ir jūtams pēdējos gados.Gandrīz neviens uzņēmums balstās uz produktu, kas nav nepieciešams, lai updated.By piesakoties paraugus, jūs nevarat pieteikties katru, un paraugi, kas jums pieteikties, nav pietiekami, lai apmierinātu mazo partiju prototips.Rīkojumiem jābūt noteiktu laiku, bet iespējas ir bieži vien īslaicīgs.Iegādes no izplatītāja, bet nevar garantēt kanāls, un pat tad, ja mikroshēma ir problēma, tikai tāpēc, ka jums ir par alvas, cilvēkiem nedos jums atpakaļ, tirdzniecības bite savas preces bez problēmām, jūsu atgriešanās ietekmē otro pārdošanu, Ja jūs sakāt, un atkal, tirdzniecības teiks: jūs Varat nopirkt prezervatīvu, jo tas ir atpakaļ nepareizi?Patiesībā, tas nenozīmē, ka uzņēmums apzināti vēlas gulēt ar jums, tikai tūkstošiem čipu, kurš var garantēt, ka tas ir viņu pašu inventāru, kas var garantēt, ka nav preces no citu uzņēmumu?

2. Palīdzēt ierīci pārdevēji noteiktu ticamību.Vismaz jūs esat atbildīgs par savu klientu, jo īpaši, ja jums nevaru apstiprināt, ka kanāls ir 100% problemātiska.Tas ir nepieciešams, veikt pārbaudi.Nemateriālā vērtība, kas ir uzkrāta, pa vienam.Kāpēc daži uzņēmumi saņem lielāku un lielāku?Daži var tikai aizvērt durvis, šajā nozarē paātrina shuffling, un, ja jums nav iepriekš, jums būs retreat!

3. Remonta vai ražošanas nodošanas ekspluatācijā.Dažreiz, jaunāku ražojumu nav izturējuši noslēguma testu, galvenais, lai problēmu nav viegli atrast, bieži vien izmaiņas ir funkcionālās zonas uz kuģa, ja ir op amp jomā, un Tas ir īpaši dārgs, un tas tiks likts uz mašīnu pēc tam, kad apstiprina, ka tas ir ok.Jūs, iespējams, ir jautāt, cik dārgi ir op amp?Jā, lm358 nav dārga, un to izmet, kad izmet.Bet kas par ADA4530-1? Daži papildu instrumentiem vai papildu audio pastiprinātāji nav lēts.

Runājot vairāk nopietnas, dažkārt ir daudz piemēru par to, vai visu risinājums ir noraidīts, jo no nelielas op amp problēma, un pat vairāk, šķiet, uzņēmuma pārejas periodā, tāpēc, ka uzņēmuma sniegums ir vilka uz leju!Kā to izdarīt?

Patiesībā, ar šo mazo instruments turpmāk tiek atrisinātas visas problēmas.

Op amp testeri, op amp testa rīks.Īpaši izstrādāts SOIC iepakojumu, tā ir piemērota vispārējā dubultā op ampēri, precīzu un efektīvu skaņas un gaismas nianses, izmantojot noteikšanas/izslēgšanās.Princips ir tāds, ka precizitāte sprieguma dalītājs ir buferēts un osta ir skenēta ar vairākiem ADCs, lai automātiski aprēķinātu svārstību amplitūdas un stabilitāti.Testu var aizpildīt 1-3 sekundes.Tas var būt aprīkoti ar dual-5V, pārbaudīts op amp vai vienu 5V.To var izvēlēties ar manuālo slēdzi classic op ampēri (piemēram, OP07) un jaunu op ampēri (zema sprieguma viena piegādes sliedēm). )

Instruments var būt aprīkoti ar kopējo vadu vai transformators ar DC spraudni.Barošanas spriegumu 5,5 V-12.5 V. Tas nedrīkst pārsniegt 3 minūtes no produkta saņemšanas testu, un tā izturīgs alumīnija sakausējuma korpuss un Apple dizains ir gan izturīgs.Skaisti, var pavadīt jūs uz ilgu ceļu uz panākumiem

Tagi: opa2134, opamp oriģināls, gaisa conditionning rīki, gaisa nosacījumu, instrumenti, , bulgāru bulgārija, tektro, audio opamp, velosipēds karstā, instrumenti, elektroinstrumenti, opa627.

Datu lapa

Veids Op Amp Testeris
Sertifikācija CE
Pieteikums Op Amp Testeris

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Op Amp Testeri Op Amp Detektoru Op Amp Partijas Noteikšanas Rīku 3000 Vienību Dienā

Op Amp Testeri Op Amp Detektoru Op Amp Partijas Noteikšanas Rīku 3000 Vienību Dienā

Saistītie Produkti: