Jauns Izpārdošana
Lemegeton Pasūtījuma Dubultā Nosaukums Gredzeni, Regulējams Gredzenu Nerūsējošais Tērauds Personlized Gredzens mīļākais draugiem Kāzu Dāvanas Skatīt lielāku

Lemegeton Pasūtījuma Dubultā Nosaukums Gredzeni, Regulējams Gredzenu Nerūsējošais Tērauds Personlized Gredzens mīļākais draugiem Kāzu Dāvanas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.38

-30%

€4.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Lūdzu atstājiet jūsu pasūtījuma vārdu, kad veicat pasūtījumu.

1.Izmērs: Resizable

2.Pielāgotus produktus nepieciešams ražošanas termiņš no 7-15 dienas.

Ja jūs vēlaties, lai saņemtu produktu ātrāk, jāizvēlas ātrāks loģistikas metodi.

5.Materiāls ir nerūsējošais tērauds, kas nav sakausējuma!

Mazgāšanās un peldēšana var valkāt,produkts Nekad Izbalināt!Uzticama Kvalitāte!

Pakalpojumu Politika

1)Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, par jebkuru kvalitātes iemesla dēļ, Lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā un veikt foto ,Mēs nosūtīt vai atmaksāt naudu, lai jūs.

2)Ja jūs iegādāties lielu daudzumu, neatkarīgi no cenu vai kuģošanu, ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.

Kuģniecības Politika

1.mēs kuģis visas mūsu preces, lai visā pasaulē laikā 48hours ar ķīnu pastu ierakstītā pasta/ePacket/ķīna post parasto mazo pakešu/DHL/EMS.

Kuģošanas ceļš ir atkarīgs no kopējā summa, ko jūs pasūtīts.

2. Dažkārt tas var aizņemt pat 4-7 nedēļām, jo stingri pasūtījuma Pārbaudi.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Mēs nevaram mainīt adresi vairs,tāpēc, lūdzu, pārbaudiet adresi, ko tā izskata.

5.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6.Uz visiem jūsu pasūtījuma summu mūsu veikalā neietver jūsu valsts pasūtījuma nodokļu un jebkurus atzīt pasūtījuma izmaksām.Lūdzu, Ņemiet Vērā!

Piegāde Grozs

Atsauksmes

Tagi: regulējams etniskā gredzenu nerūsējošais tērauds, pekinas universitāte, persona gredzens, grozs klipu, dzimšanas gads gredzens, katoļu gredzens, gredzens sātans, totalizatora personlized, burts m gredzens, erceņģelis sigil.

Datu lapa

Formas\raksts Skaits
Sods vai Modes Modes
Iestatīšanas Veids NAV
Stils Moderns
Materiāls Metāla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs YWBCR003
Zīmola Nosaukums lemegeton
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Pielāgota Tips Vēstule
Dzimums Unisex
Funkcijas Ziņu Atgādinājums
Vienuma Tips Pielāgotus Gredzeni
Godu Jubilejas
Gredzeni Tips Kāzu Joslās

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Lemegeton Pasūtījuma Dubultā Nosaukums Gredzeni, Regulējams Gredzenu Nerūsējošais Tērauds Personlized Gredzens mīļākais draugiem Kāzu Dāvanas

Lemegeton Pasūtījuma Dubultā Nosaukums Gredzeni, Regulējams Gredzenu Nerūsējošais Tērauds Personlized Gredzens mīļākais draugiem Kāzu Dāvanas

Saistītie Produkti: