Jauns Izpārdošana
Vannas Dvielis Kokvilnas Tīru Krāsu Pieaugušo Sabiezējums Ūdens Absorbcija Spēcīga, Balta Viesnīcā, Skaistumkopšanas Salons, Pludmales Dvieli, Mājsaimniecības Piederumi Skatīt lielāku

Vannas Dvielis Kokvilnas Tīru Krāsu Pieaugušo Sabiezējums Ūdens Absorbcija Spēcīga, Balta Viesnīcā, Skaistumkopšanas Salons, Pludmales Dvieli, Mājsaimniecības Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€30.49

-49%

€60.96

Kopīgot

Vairāk informācijas

Vannas Dvielis Kokvilnas Tīru Krāsu Pieaugušo Sabiezējums Ūdens Absorbcija Spēcīga, Balta Viesnīcā, Skaistumkopšanas Salons, Pludmales Dvieli, Mājsaimniecības Piederumi

650 gramiem, 70 līdz 140, septiņas krāsas biezs

[ pareizas lietošanas un uzglabāšanas metode, Dvieļu ]

speciālā, speciālie Dvieli: Dvieli viegli šķērsot-infekcija, liecina, ka indivīdi izmantot atsevišķi, pēc nepieciešamības konfigurēt dažādiem mērķiem, dvieļu produktiem.Pareiza mazgāšanas un regulāru dezinfekciju: dvieļi bieži vien ir mitrs valsts un ir viegli vairojas kaitīgās baktērijas, ērces un citiem mikroorganismiem, tādējādi radot lielāku kaitējumu mūsu ķermenī, tāpēc mēs vienmēr nomazgājiet, saules vai UV dezinfekcijas un uzglabāt pareizi.Veļas vajadzētu pievērst uzmanību, lai mazgāšanas metode, veļas zīmes.Kad žāvēšana, pakārt to sausā un vēdināmā vietā un sausā tas, protams, ar vēsu gaisu vai karstu gaisu.Izvairīties no cilvēku sviedri atlieku, dvieļu trausli bojājumu; izvairīties no cilvēku virsmas smērvielas, blaugznas atlikums, vairošanās baktērijas, tāpēc, ka dvielis ir dīvaina smarža, lipīga.Savlaicīgu nomaiņu: biežas lietošanas dvieļi viegli izraisīt gredzenu slāņa atlikušo netīrumu traipus, nav viegli būt nomazgāti, veselības rādītāju samazināšanās, patērētāji būtu balstīta uz izmantošanu laiks nomainīt laikus, priekšlikuma var aizstāt vienu reizi trīs mēnešos, ar nosacījumu, nomaiņa ik pēc diviem mēnešiem.

[ to, kā izvēlēties labu dvieli vannas dvielis ]

dvielis vannas dvielis šķirnes, kvalitātes atšķirība ir ļoti liela.Pareizo izvēli, dvieļu vajadzētu pievērst uzmanību vairākiem aspektiem:

1. Tekstūra ir pūkains un mīksts.Šādu dvieli pieskaras ar roku ir pilns ar elastību, stick uz sejas, dod personai veida mīksto stick sajūta uz sejas, dvieļu izvairītos no sausas, cietas, ka ievainot ādu.

2. Spilgtas krāsas.Vai tas ir drukāts vai vienkārša-krāsainu dvieli, kamēr materiāls ir izsmalcinātu un tehnoloģiju, kas ir ideāli, tas ir ļoti spilgti, viens skatiens, ir sava veida svaigu sajūtu, ar visiem līdzekļiem, izvairieties iegādāties dvieli, kas ir kā augs, kā veco, jo šāda veida dvieļu parasti vienkārši meistarība un izmanto ļoti sliktiem materiāliem, tas ir slikti jums.

3. Modelis ir skaidrs, iespiešana ir precīzu, pilnīgu, romāns ir pilns ar sajūtu Reizes.Papildus praktiska izmantošana, dvielis ir arī mākslas darbs, spilgti, ir glezna, ir rotājums, dod personai veida garīgu baudījumu, ievietot jebkurā telpā nebūs killjoy un lieki, nav nopirkt drukāšanas rupjus, forma un dīvaini, viltotas preces, lai nesamazinātu garšu, piesārņojuma jūsu istabā.

4. Augsta Ūdens absorbcija.Dvieļu īpaši spēcīga prasības hidrofilas, dvieli, noslaucīja, ūdens, sausās, putekļu noņemts, tas prasa augstas kvalitātes kokvilnas dzija, papildu gatavošanas un apdrukas un krāsošanas tehnoloģija, perfekts testēšanas un pārbaužu līdzekļiem, ar visiem līdzekļiem pull grozā ir dārzeņi, ļaujiet rub sejas Hosui, nav absorbējošs.Ne-dekontaminācijas Dvieļu pavada jūs, ir ietekmējusi jūsu dzīves kvalitāti.

5. Ar jaunu dizainu, ražošanu, sodu, dvieļu izskatās ļoti eleganti, nevar atrast vainu, lai cilvēki Rokas Pa Visu, nav tās pirkt aptuvenu dvieļi.Kvalificētu Dvieļu produktiem jābūt standarta logotipu, skaidri norādot ražošanas vienības , telefons, preču zīmes, standartiem un tā tālāk. 6. Lietošanas dvieļi varat arī darīt dažas kvalitātes identifikācijas, tādus kā ūdens piliens uz jaunu dvieli var ātri uzsūcas, ka dvielis ir labs absorbents.Zema ūdens absorbcija zemas kvalitātes dvieļi, atviegloti, kad izmantoti, nav elastības, liekas, taukainu, ūdens off krāsu nopietnākas, ādas un acu kairinājumu un bojājumu.

Tagi: skaistumkopšanas salons dvieli, salons dvieli, vannas kokvilnas dvielis, roku dvielis, Pludmales Dvielis, glitter apģērbs, pingvīns dvieli, piegādes skaistumkopšanas salons, vannas veļa, pavārs dvieli.

Datu lapa

Svars 500
Iestatīt Tipu No
Vienreizējās lietošanas No
Stils Vienkāršā
Veids Vannas Dvielis
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Galvenā sastāvdaļa Kokvilnas
Technics dzīvoklis aust
Nē. 0001
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vidusskolas sastāvdaļas Kokvilnas Poliesters
Iezīme Mašīna Mazgājami
Modelis Tips Cietie
Absorbcijas 20-25s
Produktu Kategorija viesnīca dvieli
raksts Balināti
Modeļa Numurs 0001
Forma Taisnstūra

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vannas Dvielis Kokvilnas Tīru Krāsu Pieaugušo Sabiezējums Ūdens Absorbcija Spēcīga, Balta Viesnīcā, Skaistumkopšanas Salons, Pludmales Dvieli, Mājsaimniecības Piederumi

Vannas Dvielis Kokvilnas Tīru Krāsu Pieaugušo Sabiezējums Ūdens Absorbcija Spēcīga, Balta Viesnīcā, Skaistumkopšanas Salons, Pludmales Dvieli, Mājsaimniecības Piederumi

Saistītie Produkti: