Jauns Izpārdošana
Labākais portatīvais Pārtikas Vakuuma Sealer Ar Bezmaksas somas 10pcs Aizzīmogošanas Mašīnas, Iepakošanas Mašīnas Skatīt lielāku

Labākais portatīvais Pārtikas Vakuuma Sealer Ar Bezmaksas somas 10pcs Aizzīmogošanas Mašīnas, Iepakošanas Mašīnas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€41.98

-31%

€60.85

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācija:

Nominālais Spriegums: AC100-240v / 50hz~60Hz Nominālā Jauda: 100W Blīvējuma garums: 30cm(Max) Izmērs: 370*150*70mm Vakuuma Blīvējums Laiks: 5~9 S(sūkņu laiks ir proporcionāls sūkņu apjoms)

Komplektā Ietilpst:

1 GAB. * Vakuuma Sealer Mašīna 10 GAB * Somas (Izmērs : 5 gab 12*20cm, 5gab 20*25cm) 1 GAB. * Šļūtene 1 GAB. * angļu Lietotāja Rokasgrāmata

UZMANĪBU:

1. Mašīnu nevarēju vakuuma šķidrums, iepakoti maisos, varētu vakuuma blīvējums mitru pārtikas ar maz mitruma.Šķidruma, varētu nodot tos konteineru tad vakuumā. 2. Mašīna būtu izmantot kopā ar speciālu maisiņu, kad vakuuma blīvējums, normālas somas tikai varētu, aizzīmogo, bet ne putekļusūcēju.

Vakuuma Iepakojums, ar Piederumiem(Izvēles)

1.Nodot pārtikas preces un novietojiet vāku uz tvertnes vai tvertnes. 2.Pievienojiet gaisa vilkmes atveri no mašīnas un kannu ar vakuuma šļūtenes. 3. Pārliecinieties, ka tur nav gaisa noplūdes starp vāciņu un viņš kannu. 4. Ja vakuuma process ir pabeigts, noņemiet šļūteni.

Uzkopšanas & Aprūpe

1.Ja mašīna netiek izmantota, aizveriet vāku, bet nav bloķētu fiksatoru. 2.Pirms iekārtas tīrīšanas, pārliecinieties, ka fotokamera ir izslēgta.Noslaukiet to ar mitru lupatiņu vai mitru papīru.Pēc tīrīšanas, pārliecinieties, ka tas ir pilnībā sausa. 3.Nelieciet ierīci ūdenī vai noskalojiet to zem krāna. 4.Gaisa sauso blīvējuma sūklis pēc tīrīšanas.Nenovietojiet to zem jebkura spiediena, jo tas var mainīt formu sūklis un novērstu tā turpmāku izmantošanu. 5.Ja ierīce nedarbojas pareizi, atvienojiet to uzreiz un novērst problēmas cēloni. 6.Pārliecinieties, iekšā un ārā no iekārtas ir pilnīgi sausa, pirms lietošanas.

Tagi: pārtikas vakuuma sealer, profesionālās siltuma sealer, katlā ar putekļsūcēja palīdzību, auss vakuuma, aizpildiet mašīna, anim, durvju sealer, pro vakuuma, pārtikas korejiešu, r vakuuma maisiņi.

Datu lapa

funkcija 5 Elektriskā pārtikas vakuuma sealer
Funkcija 2 vakuuma pārtikas saistīšanas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcija 1 Vakuuma Sealer
Sertifikācija CE
Ar Vakuuma Maisiņā
funkcija 8 tirdzniecības vakuuma sealer
funkcija 6 Vakuuma sealer iepakošanas mašīnas
funkcija 7 Vakuuma sealer pārtikas taupīšana
Veids Statīvs / Tabula
funkcija 3 vakuuma pārtikas saistīšanas
Funkcija 9 Virtuves vakuuma sealer mašīna
Barošanas Avots elektriskā
Funkcija 10 labākais vakuuma sealer
Funkcijas 4 Pārtikas vakuuma sealer
Zīmola Nosaukums White Dolphin
Modeļa Numurs GSCover-03

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Labākais portatīvais Pārtikas Vakuuma Sealer Ar Bezmaksas somas 10pcs Aizzīmogošanas Mašīnas, Iepakošanas Mašīnas

Labākais portatīvais Pārtikas Vakuuma Sealer Ar Bezmaksas somas 10pcs Aizzīmogošanas Mašīnas, Iepakošanas Mašīnas

Saistītie Produkti: