Jauns Izpārdošana
1100ML / 1600ML Titāna Katls Panna Iestatīt Super Viegls Tūrisma Virtuves Komplekts Portatīvām Cepšanas Rīku, ar Locīšanas Rokturi Skatīt lielāku

1100ML / 1600ML Titāna Katls Panna Iestatīt Super Viegls Tūrisma Virtuves Komplekts Portatīvām Cepšanas Rīku, ar Locīšanas Rokturi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€30.51

-44%

€54.49

Kopīgot

Vairāk informācijas

Titāna, kas būvēti, nav toksisks, antibakteriālas drošai lietošanai.Super viegls un locīšanas rokturi, ērts āra cooking, kempings, pārgājieni un pikniku.

Motīvs: Paketē iekļauta zupa katlā un uz pannas un panna, kas var būt arī segtu pot.Titāna, kas būvēti, nav toksisks un antibakteriālas drošai lietošanai.Super viegls, ar locīšanas rokturi, pārnēsājamiem un ērti uzglabāt.Darba kārtībā, un anti-sadalīti ilgi lietot.Ideāls vārīšanai un vakariņas rīku, āra cooking, kempings, pārgājieni un pikniku.

Specifikācija: Materiāls: Titāna Tilpums(pot): 1100ml / 1600ml (pēc izvēles) Iepakojuma svars: 206-246g / 7.3-8.7 oz

Iepakojums saraksts: 1 * Pot 1 * Panna

Piegāde:

1.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

2.Mēs kuģis ar China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus .

3.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu sazinieties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu.

4.Mums nav atbildīgs par kavējumiem causedby muitas,Importa nodokļiem,nodokļiem vai citiem muitasmaksa.

Garantijas laiks:

1.Visas preces ir 1 gadu garantija.JA jūsu pirkums neatbilst tirgus prasībām atbilstoša kvalitāte, atbilstība mērķim vai spēles aprakstu, Mēs varam pārliecinieties, ka jūsu problēmas ir atrisinātas .

2.Nepareizi-nosūtīti priekšmeti, Lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc dzemdībām.Mēs organizēt, lai nodrošinātu pareizu priekšmetu vai atgriezt visus jūsu maksājumu.

3.Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: lixada panna, hip kolbas, titāna galda piederumi, ugunskuru virtuves, āra pot, 1600ml, nometnes titāna, pot titāna, lixada pot, tējkanna titāna.

Datu lapa

Izskats KĀRTA
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienreizējās lietošanas No
Veids pot
Salmu Garums NAV
Stils āra
Soma Stils NAV
Modelis 1100ML / 1600ML Titāna Pot Pannas Komplekts
Var Turēt Verdošu Ūdeni, vai Ne Piemērojams
Lietotāju skaits 1-3
Materiāls Titāna
Ar Galda vai Ne No
Jauda 1.1 L
Ūdens Attīrīšanas Metode NAV
Reizes
Ar Dzesētāja Soma, vai Ne No
Attīrīšanas Metodes NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1100ML / 1600ML Titāna Katls Panna Iestatīt Super Viegls Tūrisma Virtuves Komplekts Portatīvām Cepšanas Rīku, ar Locīšanas Rokturi

1100ML / 1600ML Titāna Katls Panna Iestatīt Super Viegls Tūrisma Virtuves Komplekts Portatīvām Cepšanas Rīku, ar Locīšanas Rokturi

Saistītie Produkti: