Jauns Izpārdošana
5 Gabali Bērniem Virtuves Nažu Komplektu, Toddler'Plastic, Virtuves Nazis, Komplekts - Bērniem Drošu Ēdienu Gatavošanas Naži, Šefpavārs Neilona Nazis/Bērni Skatīt lielāku

5 Gabali Bērniem Virtuves Nažu Komplektu, Toddler'Plastic, Virtuves Nazis, Komplekts - Bērniem Drošu Ēdienu Gatavošanas Naži, Šefpavārs Neilona Nazis/Bērni

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.45

-33%

€9.63

Kopīgot

Vairāk informācijas

5 Gabali Bērniem Virtuves Nažu Komplektu, Toddler'Plastic, Virtuves Nazis, Komplekts - Bērniem Drošu ēdienu Gatavošanas Naži, Šefpavārs Neilona Nazis/Bērnu Augļu Nazis, Tortes Nazis,Maizes Nazis, Salāti Nazi vai Salāti Nazi

Iezīmes:-

BAUDĪT ēdienu GATAVOŠANAS AR SAVU MAZO ĢIMENES LOCEKĻIEM: 5-gabals gatavošanas nažu komplekts nāk piecās pievilcīga gaismas krāsu, kas padara griešana un gatavošanas jautri bērniem.Tas dos skaisti smaidi uz viņu sejām un jūsu too.Pavārmāksla ar bērniem ir lielisks veids, kā obligāciju, padarīt brīnišķīgi atmiņu un sekmē veselīgu dzīves prasmes.

AIZSARGĀT MAZ PAVĀRU,' PIRKSTUS: Šo kazlēnu draudzīgas nažu komplekts tika izstrādāti, lai grieztu pa lielākā daļa augļu veidi, salāti, dārzeņu, maize, siers, kūkas, burkāni, cukini, zemenes un vairāk.bērniem drošu naži ar ādu-drošs vēdekļveida griešanas šķautnēm, kas ir daudz drošāka nekā metāla asmeņi un NETIKS SAGRIEZTI ĀDU.

PAREDZĒTI BĒRNIEM, BET NE TIKAI: Tas plastmasas virtuves naži nāk krāsās .Bērniem nažu komplekts ir viegls un viegli rīkoties, tāpēc droši mazo rokās un lietderīgi jauniešu gastronomijas mācekļi vecumu, 4 un augstāk.

ABSOLŪTI DROŠAS VESELĪBAI-Augstas kvalitātes pārtikas klases polipropilēna, nav toksisks, bez garšas, var iemērc verdošā ūdenī, bez deformācijas, bez bojājumiem, ērti lietot un droši neadhezīvām virtuves.

LIELISKA DĀVANA BĒRNIEM: Pakete ietver 5-gabals nažu komplekts ir ideāli vārīšanai rīks, kas īpaši paredzēti bērniem, lai rosinātu un veicinātu kulinārijas mācību, līmēšana, uzticību un, protams, jautri.Tā ir lieliska dāvana ideja par jūsu bērniem par savu dzimšanas laikā vai svētku dienās.

Materiāls: polipropilēna

Izmērs: app 2.7*21.5*11.5 cm

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Daudzums: 1 set/5 gab

Piezīmes:

1. Lūdzu, ņemiet vērā, šī glezna nav pabeigta, attēlu, ir nepieciešams, lai krāsu ar sevi , kā arī tā ir bez nestuvēm vai rāmja.

2. Lūdzu, ļauj 1-3cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

3. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Komplektā ietilpst(bez mazumtirdzniecības iepakojuma):

1 komplekts x Bērniem Virtuves Nazi. .....

Tagi: santoku, plastilīna pārtikas rotaļlietas, virtuvē bērni, bērns virtuvē, kārtīgu nazi, virtuves skapī komplekts bērniem, sashimi, 8CR13, virtuves nažu komplekts, šefpavārs bērnu kostīms.

Datu lapa

Klasifikācijas Restorāns
Mēroga 1
Veids Virtuves Rotaļlietu Komplekts
Vecums > 3 gadiem
Zīmola Nosaukums OOTDTY
Modeļa Numurs peeler
Plastmasas Tips PP
Sertifikācija NAV
Materiāls Polipropilēna
Dzimums Unisex
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Brīdinājums no

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5 Gabali Bērniem Virtuves Nažu Komplektu, Toddler'Plastic, Virtuves Nazis, Komplekts - Bērniem Drošu Ēdienu Gatavošanas Naži, Šefpavārs Neilona Nazis/Bērni

5 Gabali Bērniem Virtuves Nažu Komplektu, Toddler'Plastic, Virtuves Nazis, Komplekts - Bērniem Drošu Ēdienu Gatavošanas Naži, Šefpavārs Neilona Nazis/Bērni

Saistītie Produkti: