Jauns Izpārdošana
Tangada Sieviešu Black Teddy Mēteļi Žaketes Kabatas ar garām Piedurknēm Skatīt lielāku

Tangada Sieviešu Black Teddy Mēteļi Žaketes Kabatas ar garām Piedurknēm "Eiropa 2020" Dāmas Elegants Rudens Ziemas Mētelis 6P180

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€25.08

-30%

€35.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 2-5 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.nbsp 2. Piegādes laiks: Pirms mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu, mums ir, lai sagatavotu savu produktu, veiciet stingru kvalitātes kontroles testus un rūpīgi pakete objektus.Laiku, kas nepieciešams, lai sagatavotu jūsu preces piegāde ir atsevišķs no piegādes laiku, bet neuztraucieties, laiks paradis būt ilgi.Paldies par sapratni!

1.Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Arī mums būs darīt to pašu jums ASAP.Paldies! 2.Lūdzu, donrsquot sazinieties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un sasniegtu savas vēlmes.

Tagi: ilgi apvalkā sievietēm, woments ziemas jakas, ues džinsa jaka, kleita tangada, jakete sieviešu, doudoun, dāmas jomā mēteļi, ms garš mētelis, vējains mētelis sieviete, jaka sievietei.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Tangada
Piedurknes Stils Regulāri
Modeļa Numurs 6P180
Dzimums SIEVIETES
Modelis Tips Cietie
Virsdrēbes Tips Jakas
Veids Regulāri
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Biezums Bieza (Ziemas)
Kapuci No
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Materiāls Poliestera
Sezona Ziemas
Stils Ikdienas
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Apdare Rāvējslēdzēji
Apkakle Savukārt-Apkakle
Apģērba Garums Regulāri
Vienuma Tips Virsdrēbes & Mēteļi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tangada Sieviešu Black Teddy Mēteļi Žaketes Kabatas ar garām Piedurknēm

Tangada Sieviešu Black Teddy Mēteļi Žaketes Kabatas ar garām Piedurknēm "Eiropa 2020" Dāmas Elegants Rudens Ziemas Mētelis 6P180

Saistītie Produkti: